fbpx
БТВ

кадри bTV: Габи е неузнаваема след Ергена, Цитиридис не издържа и я пита защо се е държала „Като изрод“ в шоуто

Изгонената от “Ергенът” Габи и Николаос Цитиридис обявиха, че вече са най-добри приятелки. Водещият определено успя да влезе в синхрон с устатата инфлуенсърка, която подлуди романтичното риалити с бруталните си коментари. Двамата яко се захапаха още от началото на първата поява по bTV след напускането на имението.

Габи беше в студиото заедно с адашката си Габриела и певицата Крисия, която обяви, че ще е я включи в следващия си клип.


Цитиридис също получи доза от острите реплики на инфлуенсърката.

Тя твърдо заяви, че може да се сприятелили, но Николаос никога няма да бъде алфа мъжкар, както и самия Евгени от “Ергенът”.


Николаос пък пусна откъси от шоуто с “бисерите” на Габи, като коментира, че нейните най-добри моменти са били най-лошите за другите участнички. Той все пак не се сдържа да попита гостенката си защо е нарекла “изрод” фаворитката Елена.

“Бях изнервена, хванаха моето слабо място”, коментира тя, като намекна, че лошият ѝ имидж в шоуто се дължи и на монтажа. “При мен целта на монтажа е да изглеждам добре”, подхвърли Цитиридис. “И пак не успяваш”, закопа го Габи. Водещият не се разсърди, а напротив. Той от своя страна се пошегува, че в студиото се е получила заплаха за бомби, очевидно имайки предвид изкуствения бюст на инфлуенсърката.

“От следващият път Габи ще води шоуто, а аз ще отида си пускам езици с Евгени”, заяви Николаос в края на шоуто. “Ще ти отива, там ще те оправят”, отвърна тя.


Габи се държа доста по-възпитано в събота сутрин, когато заедно с другите отпаднали участнички от “Ергенът” се прояви при Диана Любенова в “Тази събота”.

Тя призна, че всъщност вярва в истинската любов и веднъж в живота си е била много силно влюбена. “Евгени не е точният мъж за мен, аз и предаването казах, той е “гаджето на Валерия”, коментира Габи.

Блиц Новини
Доста момичета в „Ерегенът” си имали гаджета отвън, разкри Екатерина

кадри bTV, YouTube/Надкаст Не само една, а няколко кандидатки за сърцето на Алек трябваше да бъдат изгонени от „Ергенът” служебно. Това разкри отпадналата Екатерина. Тя на практика потвърди, че в имението бързо се е разбрало, че Габриела  и Памела са сестри, преди това да беше разкрито официално от продукцията. Екатерина …

Блиц Новини
Митко закъса в „Стани богат“ и привика на помощ любимата

Снимка бТВ Димитър Димов продължи по блестящ начин играта си в „Стани богат“ тази вечер, а и неговата любима също имаше заслуга да си тръгне с добра сума. Димов, който се занимава с внедряване на системи за управление на човешки ресурси и обяснения, заключи сумата 2000 лева, а за нея …

Блиц Новини
Фенките на „Ергенът” плачат: Алек, защото изгони най-свястната?

кадри bTV Зрителите са дълбоко разочаровани от развитието на ситуацията в „Ергенът”. След като Екатерина беше изненадващо изгонена от имението, в социалните мрежи заваляха коментари, които почти без изключение са отрицателни. Феновете на предаването са разочаровани и озадачени: „Ужас! Това беше една от дамите, които бях най-скромни, възпитани, тактични, красиви …

error: Content is protected !!