fbpx
Блиц Новини

кадри bTV: Пълна мистерия с Габи от Ергена след изгонването й.

Тя сякаш се покри напълно, а телевизията не я кани за участия, както другите участнички

Разкрасената изкуствено Габи е най-обсъжданата участничка в “Ергенът”, особено след последните ѝ изблици на грубост преди да остане без роза и да напусне риалитито. На този фон е абсолютно непонятно защо тя не се появява в предаванията на bTV, в които иначе много се говори за драмите в имението, тя не се появява никъде.

Странната ситуация с отсъствието на Габи, а също и на Габриела, която си тръгна в същия епизод на предаването, беше много очевидна в петък в “Преди обед”. Поли Недкова, която следи “Ергенът” в предаването на Сашо Кадиев и Деси Стоянова, разчепка подробно поведението на Габи, но в компанията на други отпаднали участнички – Райя и Лия.

Коментарите бяха почти изцяло негативни, като се използваха определения като “клоун без емоция” и “мажоретката на любовта между Евгени и Валерия” и “дразнител”. Поли дори попита другите момичета от шоуто – почти риторично – те разбрали ли са, защо тя е била в “Ергенът”. Актрисата също така даде Габи за пример за модерния напоследък страх от обвързване.

Има ли конфликт между нея и телевизията?

Цялата ситуация навежда на мисълта, че между Габи и bTV може и да има някакъв конфликт.

Това на този етап обаче е само в сферата на спекулациите. Принципно участниците във всяко риалити поемат ангажимент към телевизията, която ги излъчва. Може би в случая има търкания точно в тези отношения.

Със сигурност зрителите чакат да чуят какво ще каже инфлуенсърката, която си тръгна от шоуто със закани.

Макар в самото предаване тя да каза много неща за основните фавориткти за сърцето на Евгени, всички я чакат да си развърже езика дори повече още при първата си изява навън.

Голямото очакване е Габи да се яви в Шоуто на Николаос Цитиридис в петък вечер.

Тя обаче не е назована в анонса по име и това създава известно напрежение дали ще я видим.

Зрители вече коментираха, че съчувстват предварително на Цитиридис, че ще се срещне с Габи.

Масовите нападки на публиката може да са станали причина инфлуенсърката просто да е отказала да обсъжда повече участието си в “Ергенът”.

Блиц Новини
Иван и Андрей се заядоха яко с „Българската Коледа”: Върхът на лицемерието!

кадри YouTube/Иван и Андрей Неофишъл „Българската Коледа” е връх на лицемерната благотворителност, това заяви продуцентският дует Иван и Андрей в своето предаване „Неофишъл”, което се излъчва в YouTube. Двамата буквално се нахвърлиха с остри коментари срещу най-известната дарителска кампания, но и на другите подобни, в които участват политици. Тезата на …

Блиц Новини
Дете с церебрална парализа получава уютен дом от Бригадата

Кадри БТВ Тази събота  „Бригада Нов дом“ ще направи сложен ремонт, за да подари удобен дом на лъчезарно момиче с церебрална парализа за нейните нужди. Това анонсираха от БТВ за предстоящия епизод на предаването. Герои в новия епизод са отново семейство със сложна съдба. Гергана сама се грижи за 18-годишната …

Блиц Новини
Фенките на „Ергенът” плачат: Алек, защото изгони най-свястната?

кадри bTV Зрителите са дълбоко разочаровани от развитието на ситуацията в „Ергенът”. След като Екатерина беше изненадващо изгонена от имението, в социалните мрежи заваляха коментари, които почти без изключение са отрицателни. Феновете на предаването са разочаровани и озадачени: „Ужас! Това беше една от дамите, които бях най-скромни, възпитани, тактични, красиви …

error: Content is protected !!