fbpx

Тик ток я издаде: Кифлата Виктория се пусна с един от най-известните мъже в България

Hell's kitchen

Кадри тик ток: Тик ток я издаде: Кифлата Виктория се пусна с един от най-известните мъже в България

Виктория Капитонова отново привлече вниманието върху себе си.

Тя се появи в нов клип заедно с един от най-известните мъже в шоубизнеса.

„Кифлата пак се пуска. Погледнете с кой съм тук“, съобщава Виктория и след миг се появява не кой да е, а Къци Вапцаров.

„Иииии, че съм хубав с този филтър тук. Вече само с него ще излизам“, коментира Къци, който наистина изглежда доста добре.

„Разбрахте ли?“, заключава Виктория, която от доста време е подозирана в мрежата, че си пада по доста по-възрастни мъже.

Не е ясно къде се намират двамата, но явно обстановката им допада.

Под клипа валят забавни коментари.

„Завърти колелото на късмета!“

„Просто 2000 родена с чичо ти“

„Къцамун и момичето на късмета“

Тя дори си позволява да флиртува с шеф Ангелов, който не крие, че му е приятно.

Инфлуенсърството е едно нелеко и обсебващо занимание. Повечето мислят, че красивите момичета пускат снимки и събират лайкове, но това съвсем не е така. Една от най-известните в мрежата Виктория Капитонова знае добре колко усилия й коства това.

Тя се бута навсякъде по риалити формати за да поддържа интереса към себе си, дори славата на най-мразената жена й е от полза.

Последните изяви в Хелс китчън доказват стремежа й да е на върха.

И не е само това, което гледаме на екран. Тя използва колегите си от отбор „известни“ и та техен гръб си прави реклама.

Къци и Роксана паднаха в капана й и волно или неволно станаха нейни поддръжници.

 

@victoriakapitonova Кифлата е на линия, а @Къци Вапцаров ♬ original sound – ПОЛЕЗЕН БЛОГЪР ✌️🥰

Абе що те мразят така тия момичета? Аз се чудих един ден в къщи. Първо си много красива, второ не си българка, а си толкова успешна в България и трето си най-успелия инфлуенсър. Ти си родена да правиш това и не обръщай внимание.

Основното занимание на Виктория е да организира курсове, за които разбира се плаща, където обучава желаещи как да са успешни в социалните мрежи. Но и това не върви гладко. Води се меко казано война между нея и основно една нейна конкурентка, която й мъти водата.

Тук в тик-ток има едно девойче, което от доста време се опитва да ме саботира и да говори лоши неща за мен. Това девойче използва психологически манипулации за да накара моите ученици да говорят лоши неща за мен, оплака се Виктория, за мен това е изключително грозно поведение.

В дъното на всичко това са парите. Някои се оплакват, че отказва да им ги върне, след като са превели за този курс и не са доволни от резултата.

Сега в Хелс китчън, догодина може би „Сървайвър“. Все още има риалити формати, в които не е взела участие и очакваме да се появи и там.

Блиц Новини
Призив за свалянето на Сашо Кадиев от екран

Кадри БТВ Заформя се кампания за отстраняването на Сашо Кадиев като капитан в „Аз обичам България“. Доста възмутени коментари се изсипват всеки път след предаването по негов адрес в социалните мрежи. Поведението на актьора дразни хората, които дори се заканват заради него да се откажат да гледат иначе прекрасното предаване. …

Нова тв
„Мъжките“ майки скочиха на Петя от „Един за друг“

Кадри Нова ТВ Романтичното риалити „Един за друг“ е вече към края си и двойките водят ожесточена борба за оцеляване. Дамите все по-смело се впускат в изпитанията за да се задържат на върха на класацията. Финалната индивидуална игра за жените изискваше бърза мисъл, добри математически умения и стабилен вестибуларен апарат. …

Блиц Новини
Бригадата направи едно дете щастливо

Кадри БТВ „Бригада нов дом“ отново донесе много радост в сърцата на измъчено от болест и проблеми семейство. Момчетата се постараха да дадат един уютен и удобен дом на три поколения дами, които заживяха под един покрив. Девет години Вики и нейната майка Гергана живеят в една стая и се …

error: Content is protected !!