fbpx
Блиц Новини

кадри bTV: Благо Джизъса забърка интрига с Димитър Пенев в Сървайвър и го изложи

Бившият футболист Благой Георгиев е амбициран да покаже, че не само е най-силният, но и най-умният в този сезон на „Сървайвър“. Той печели повечето битки в които участва и това се вижда. Заедно с това обаче той се похвали сам и че води стратегически играта не само в своя отбор, но и в противниковия.

Според твърденията на Джизъса, той е оплел в интригите си Едис и затова при сините се случва точно това, което той иска.

Дали това е така или той самия ще се окаже изигран, ще видим в следващите епизоди на играта, в която футболистът е сочен като фаворит още преди началото .

Споделяйки колко е горд от себе си, Благой набърка и името на един от най-големите футболни герои на България – Димитър Пенев.

„Учил съм се от Пената, Стратегът от Мировяне“, заяви Георгиев, хвалейки се с интригите, които се забъркал.

Това обаче, което може да го свърже с Пената, е най-вече причудливото използване на българския език и бъркането на значението на думите.

След като по-рано в играта сътвори бисера „правобългарски речник“, Джизъса наскоро използва „равноденствие“ като синоним на „равновесие“.

Той заяви за себе си, че се е проявил стратегически „като образно“, смесвайки по странен начин думите „образец“ и „показно“.

При всички случаи, езиковите изцепки на Благо, не свалят авторитета му и то най-вече сред мъжете в собствения му отбор. Моделът и атлет Иван Булкин определено гледа с огромен респект към капитана си и му се подмазва при всеки удобен случай.

Богомолката храни Джизъса в устата

Светльо, братът на челга певеца Константин също цени високо Джизъса и се съгласява на практика с всяка негова дума.

Колкото до ММА боеца Георги, познат вече и като Богомолката – след първоначалното оспорване на лидерството, той вече е клекнал тотално пред Благой.

В последния епизод дори видяхме как го храни с лъжица от собствената си порция.

Блиц Новини
Зрителите изригнаха: Ивет и д-р Щонова нямат място на финала в „Денсинг старс”

кадри bTV Голямо разочарование донесе последния епизод на „Денсинг старс”, след който от шоуто отпаднаха Папи Ханс и Ани и Валери Григоров и Дорина. Огромна част от аудиторията е несъгласна с резултата и обвинява bTV и продуцентите на шоуто, че са манипулирали вота. За съжаление, емоцията стига до такива нива, …

Hell's kitchen
Бони гази наред, за да изпъкне в Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Не остана много до финала на Хелс китчън и борбата се ожесточава. Дори в отбора на златните, за които награда няма страстите се засилват. Гърдева и Бони меко казано не се харесват, но певицата дотегна и на останалите с напъните си да изпъкне винаги и да получава …

БТВ
Въпроси за Ботев и Яворов спряха участници в „Стани богат“

Кадри: БТВ Солидна игра в „Стани богат“ направи специалистът по естетична дерматология Илина Панова. Тя стартира снощи, а днес продължи от въпрос за 1500 лева. „Кои два града свързва дългият 7845 метра мост Йоресунд?“ – Осло и Тампере, Малмьо и Копенхаген, Рига и Талин или Рейкявик и Торсхавн, я попита …

error: Content is protected !!