fbpx

Не е за вярване с какво се занимава „пеещата готвачка“ Мира Радева

Социоложката Мира Радева, която Ваня Червенкова нарече „пеещата готвачка” във Вип Брадър преди няколко години, е на път да стане оперна звезда. Мира сама сподели, че е била поканена да пее, дни след като записа първата си авторска песен и клип „Синьо”, пише hotarena.net.

„Имам предложение наесен да пея в Русенската опера. Радвам се като дете, поканата дойде лично от художествения директор Георги Симеонов”, споделя още Мира.

Социоложката, която обичайно анализира данни от социологически изследвания и рейтинги на политици, за първи път ще извие глас на толкова голяма сцена. Освен това изпълнителката представи и първата си авторска песен „Синьо”, която вече се върти из радиата.

„Дори в най-смелите си мечти не съм подозирала, че този миг ще настъпи. Да пея е сбъднатата ми мечта”, не крие щастието си Радева.

Социоложката признава, че дъщеря й Яна е човекът, който я провокира да пее. „Това се случи на церемония в Америка, където тя спечели голямата награда за вокал в Холивуд. На събитието присъстваше и великият Алис Купър.

Бях безмълвна и душата ми преливаше от щастие. Единственото, за което съжалява, е, че от вълнение и липса на рефлекси не успях да го снимам и интервюирам”, разказва Мира.

Малко след това дъщеря й я провокирала да запише собствена песен. Когато композиторът Александър Кипров чува гласа й той е категоричен, че иска да реализират съвместни проекти.

„Казах му — Саше, та аз съм пенсионерка почти, сега ли ще изгрявам на сцената? За него това нямаше никакво значение. И създадохме авторския спектакъл „Франция моя любов”, споделя Радева.

Според нея музикалния й талант идва от нейното семейство, което е било с много музикални и певчески заложби. Бившият й съпруг Михаил Янов също носи такива гени, така че не е случайно, че децата им—Ани и Мишо също се занимават с музика.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Зрителите са в шок от въпрос в „Аз обичам България”, искат спиране на шоуто

кадри bTV Въпрос в телевизионната игра „Аз обичам България” ядоса много зрители в петък вечер и предизвика вълна от недоволство в социалните мрежи. Според някои той изобщо не е подходящ за семейно и патриотично предаване. Интересно е, че въпросът, който се появи в най-напрегнатия момент в играта, шокира дори и …

БГ звезди
Веско Маринов: Родих се селянин, станах гражданин

кадри Нова телевизия Емоционална изповед направи по Нова телевизия естрадната звезда Веселин Маринов. Певецът призна, че е изпитва страх да посети родната си къща в Полски Тръмбеш, която е единственото място, което нарича „у дома”. „Никой не ме чака вече там”, обясни Маринов, едва удържайки сълзите. Той се върна назад …

Блиц Новини
Шеф Кустев за скандала със Сашо Кадиев: Преди да ме ядоса, да пита майка си!

кадри bTV От няколко дни зрителите на bTV очакват с интерес новия епизод на „Аз обичам България”. Основният им мотив е да видят ще яде ли Сашо Кадиев бой от шеф Кустев. От кадрите в аноннса за играта се вижда, че актьорът и звездата на „Мастършеф” не просто се карат, …

error: Content is protected !!