fbpx
Hell's kitchen

кадри Нова телевизия: Гала, Ромина и Патрашкова замечтано коментираха фигурата на Станислав от Хелс Китчън

На някои хора, като видят сладко, започва да им се пълни устата със слюнка. На други – като видят сладкар с перфектна фигура и плочки, докато сервират десерти.

Гала, Ромина и дори Патрашкова започнаха буквално да припадат в ефир заради кадрите с топ сладкаря Станислав, който направи половин стриптийз в „Хелс китчън“. По настояване на шеф Ангелов той хвърли куртката и показа мускулите си, които явно са впечатлили много зрителки, в това число и жените в екипа на „На кафе“.

Инициативата с сутрешното предаване да бъде показан полуголия готвач беше на Ромина, която възхити как сладкар може да има такива релефни плочки на корема. Колегите не пропуснаха да я докачат с въпроси какво мисли по въпроса съпруга ѝ Дарко Тасевски.

„Голотата продава!“, обяви Кристина Патрашкова, която с доста издайническа усмивка гледаше тялото на участника в „Хелс китчън“. Мъжете в екипа пък предпочетоха просто да млъкнат по тази тема.

Единствено наскоро сгодения Жоро Блажев се възмути с половин уста от похотливото поведение на колежките си.

Гала обаче го сряза и му отвърна, че мъжете доста по-възторжено гледат и коментират разсъблечени жени.

Водещата извика готвачката в „На кафе“ Светлана Илиева, която участва и като помощник на шеф Ангелов в „Хелс китчън“, за да я разпита за сладкаря Станислав.

„Звяр е той, тигър, антилопа“, коментира Светлето, както я нарича Гала.

Тя добави, че той наистина е страхотен сладкар, което го прави наистина супер привлекателен.

Гала пък веднага попита дали някой от колегите мъже на Светлето може да направи същото, тоест, да готви полугол. Кулинарната специалистка предположи, че това не е невъзможно и подхрани фантазиите на жените от „На кафе“.

Блиц Новини
Крисия призна защо три години кариерата ѝ е била на пауза

кадри Нова телевизия Крисия пусна нова песен след 3 години пауза и се появи по Нова телевизия за да каже къде се е губила толкова дълго. Певицата не даде много ясен отговор, но от думите ѝ се разбра, че просто много е внимавала да не сбърка с изборите, които трябва …

Блиц Новини
Всички сме в грешка! Проф. Мурдаров каза истинското значение на думата „нелицеприятен”

кадри БНТ Думата „нелицеприятен”, която се използва доста често от много хора, изобщо не значи това, което те си мислят. Това изненадващо разкритие направи езиковедът и преводач проф. Владко Мурдаров по БНТ. При поредното си гостуване при Георги Любенов беше категоричен, че тази дума изобщо не е синоним на „грозен”. …

Блиц Новини
Доста момичета в „Ерегенът” си имали гаджета отвън, разкри Екатерина

кадри bTV, YouTube/Надкаст Не само една, а няколко кандидатки за сърцето на Алек трябваше да бъдат изгонени от „Ергенът” служебно. Това разкри отпадналата Екатерина. Тя на практика потвърди, че в имението бързо се е разбрало, че Габриела  и Памела са сестри, преди това да беше разкрито официално от продукцията. Екатерина …

error: Content is protected !!