fbpx
Блиц Новини

кадри bTV, Фейсбук/Сървайвър.бг: ММА боецът Георги Богомолката се изложи тотално като пълен комплексар в Сървайвър

Покъртителни думи на ММА боеца Георги Валентинов, на който вече лепнаха прякора Богомолката, накараха участниците в „Сървайвър“ да забравят племенните си обвързвания и да се разделят на съвсем различни групи.

А именно – на такива, които смятат, че жени и мъже са равнопоставени и такива, които са на мнение, че естественото място на жената е под мъжа.

Конфликтът стана толкова ярък, че отборът на червените знаменитости се разцепи, а при сините се ляха сълзи от обида.

Всичко започна от конфликта между Станилия и Светльо, който след разменени реплики скочи едва ли не да я бие. Спорът между тях беше, защото гребкинята спортсменски изръкопляска на противниците, а Светльо я обвини, че не иска победата за своите.

Групата проява на брата на чалга звездата Константин силно провокира Божана, Снежана и Едис от сините, които се намесиха и засипаха Светльо с упреци. През това време лидерът на червения отбор Благой Георгиев се правеше (а може би не) на разсеян и не се намеси.

Георги обаче реши да блесне и иззе инициативата от Джизъса. Боецът, който през цялото време парадира със своята набожност заяви, че жените нямат право да обиждат мъжете.

„Бог е създал първо мъжа, после жената и през цялото време жената е под мъжа“, зави той и добави, че това е казано в Библията и хората, които казват, че са вярващи, трябва да се съобразят с това.

Божана, Снежана, Едис и Павел бурно реагираха на тази открита мизогиния, а в очите на Ермина се видяха и сълзи на обида.

По-късно, останали само сами със себе си, сините още по-емоционално коментираха ситуацията. Божана се разплака и заяви, че освен обидното отношение на Георги и Светльо спрямо жените, тя обвинява и Благо, че изобщо не е взел отношение. „Това не е мъжкар с главно М, а мишка с главно М“, заяви тя. „Това са едни хора, дето си бият жените!“, каза още пред сълзи Божана.

Светльо усети, че се е издънил много и се опита за замаже положението, подавайки церемониално ръка на Станилия. Тя обаче коментира, че така и двамата не са поговорили и не са казали това, което трябва. Пред всички участници шампионката обяви, че тя няма да е „обслужващ персонал“ на Благо или друг мъж в племето, както е Татяна.

В тази ситуация се видя силно разцепление в червения отбор, като Тино и Станилия явно вече ще играят срещу останалите, дори и само заради разликата в мирогледите с т.нар. чалга коалиция.

Зрлителите изобщо не останаха равнодушни към „християнските“ разбирания на Георги за превъзходството „по правило“ на мъжа над жената и го изразиха в коментарите си:

 

 

Блиц Новини
Сашо Кадиев се издъни жестоко пред годеницата си Ивелина Чоева

кадри bTV, Инстаграм/Александър Кадиев Сашо Кадиев буквално превзе студиото на „Преди обед” в четвъртък. Той нахлу в студиото, докато се коментираше „Ергенът” и буквално открадна шоуто. Емоцията да се върне в предаването, което е водил над 10 години, обаче му дойде в повече. Той допусна огромна грешка и провали много …

Hell's kitchen
Никол: Знаех си, че аз съм най-добрата

Изгонената от Хелс китчън Никол представя себе си със самочувствието, че е спечелила формата. Въпреки множеството издънки, които направи вътре, това не е повлияло на преценката й за самата нея. Знаех си, че аз съм най-добрата, каза за себе си тя, въпреки, че сама се опроверга като сподели, че няма …

Блиц Новини
Натали или Дара ще стане победител в Денсинг старс

Кадри БТВ Финалът в танцовото шоу Денсинг старс чука на вратата и наддаванията за двойката, която ще спечели този сезон започнаха. След ожесточена битка, на финал сили ще премерят Дара и Джими, Натали Трифонова и Димитър, д-р Неделя Щонова и Атанас, и олимпийската шампионка по карате Ивет Горанова и Тодор …

error: Content is protected !!