fbpx

Горещо в Нова тв: Гала си каза всичко за първия си и изневярата

БГ звезди

кадри Нова телевизия: Гала си каза всичко за първия си и изневярата

Голям спор за това как мъжете и жените преживяват разделите и любовните разочарование се разрази в новото студио на Гала в Нова телевизия. Тя и панелистите ѝ се разделиха в мненията си и емоционално се скараха кой пол е по-емоционален в това отношение.

Жоро Блажев и Дарин Ангелов твърдо заявиха, че жените страдат по-малко от мъжете и сърдечните им болки са по-кратки. „Жените страдат повече и това го казват учените, има статистика“, отвърна ядосано Ромина Тасевска. Гала уточни, че периодът, в който нейният пол страда, е 4 месеца.

„Вие можете да страдате по-често, но ние страдаме по-качествено“, заяви Дарин Ангелов. „Първите седмици се правим, че нищо ни няма, пием, ходим по други жени. После обаче всичко се връща“, обясни Георги Блажев.

В този момент разговорът зави към това дали някой от водещите има моменти в любовната си история, които би искал да изтрие, ако имаше тази възможност. По този повод Ромина разказа, че е имала такъв ужасен сън, че ако това ѝ се случи в реалния живот, би искала да изтрие всички спомени със съпруга ѝ Дарко Тасевски.

Гала пък заяви, че ако може, би искала да изтрие първата си връзка.

Явно тази ранна любовна история на звездата на Нова телевизия продължава да я тормози.

Преди време Гала отново заговори за връзката, която завършила с ужасна изневяра на гаджето ѝ.

Става въпрос за времето, когато Гала била студентка, пристигнала в София и решила да изненада половинката си. Изненадата обаче била за нея, тъй като го сварила с друга жена.

Очевидно обидата е толкова силна, че водещата още страда, въпреки огромния си успех и любовното и семейно щастие.

Блиц Новини
Сашо Кадиев се издъни жестоко пред годеницата си Ивелина Чоева

кадри bTV, Инстаграм/Александър Кадиев Сашо Кадиев буквално превзе студиото на „Преди обед” в четвъртък. Той нахлу в студиото, докато се коментираше „Ергенът” и буквално открадна шоуто. Емоцията да се върне в предаването, което е водил над 10 години, обаче му дойде в повече. Той допусна огромна грешка и провали много …

Hell's kitchen
Никол: Знаех си, че аз съм най-добрата

Изгонената от Хелс китчън Никол представя себе си със самочувствието, че е спечелила формата. Въпреки множеството издънки, които направи вътре, това не е повлияло на преценката й за самата нея. Знаех си, че аз съм най-добрата, каза за себе си тя, въпреки, че сама се опроверга като сподели, че няма …

Блиц Новини
Натали или Дара ще стане победител в Денсинг старс

Кадри БТВ Финалът в танцовото шоу Денсинг старс чука на вратата и наддаванията за двойката, която ще спечели този сезон започнаха. След ожесточена битка, на финал сили ще премерят Дара и Джими, Натали Трифонова и Димитър, д-р Неделя Щонова и Атанас, и олимпийската шампионка по карате Ивет Горанова и Тодор …

error: Content is protected !!