fbpx

Професионален български покерджия от САЩ играе страхотно Стани богат

Блиц Новини

кадри bTV: Професионален български покерджия от САЩ играе страхотно Стани богат

Изключително интересен играч седна на стола в „Стани богат“ и се получи чудесна игра.
Антим Димитров е рентгенолог. Работил е като професионален покер
играч в САЩ.  Бил е на 19 години, когато се е оженил за пари и за един ден похарчил целия хонорар от сватбата.

Зареден с потизитивна енергия и на перфектен български език Антим разказа как така е роден в Сан Диего, което се стори много любопитно на Билалов

Родителите ми са емигрирали в Сан Диего по време на комунизма.

Всичко е било много потайно, само те са знаели. Минали са през Сърбия, където е имало един пункт за бегачи и лека-полека със  стигнали до САЩ. На татко там му е харесало в Сан Диего заради климата. Антим дошъл за първи път на ваканция България, когато бил на 13 години по време на лятна ваканция, разказва той.

„Стори ми се диво, много диво. Помня, че беше много мръсно. Помня, че излязохме от летището, минахме по Цариградско шосе до центъра и беше тъмно, мрачно и мръсно. Но помня, че душата ми си каза, че тука е готино. Като в гетото, но с много топли хора, коментира той.

Той разказа и за бразилка, която била готова да сключи брак с него като сделка, за да получи американско гражданство.

В момента той е женен за българкската брокерка Ива и има дете с нея.

Антим стигна до 3000 лева, използвайки всичките си жокери. Но удивителното е, че жокерите му потвърдиха отговорите, които даде, но се съмняваше в тях.

Билалов дори го подведе на въпроса „Къде расте най-голямата част от какаовите дървета?“. Антим се сети, че на много шоколади има знака на Брега на Слоновата кост и беше готов да маркира, но Билалов му подхвърли за жокер.

Така или иначе публиката даде верен отговор.


Антим правилно се насочи, че Пиер Брасо е име на шимпанзе, което е направило изложба, представена за модерно изкуство.

Антим правилно се насочи и към южнокорейския филм „Паразит“, който е първия неанглоезичен филм, спечелил „Оскар“ през 2019 година, но все пак използва жокер „Помощ от приятел“ и получи верен отговор от нея.

Заваляха коментари на зрители:

Колко е мил, знаещ, позитивен!
Ясно!
Българите трябва да се раждат в чужбина – за да са усмихнати, доброжелателни, начетени.

Интересен,интелигентен!

Голям симпатяга, както и съпругата му

Преди него гомпютърният специалист Стоян Зубев показа силен потенциал

да стигне до големите суми в “Стани богат”, но в крайна сметка се препъна на доста интересен, а и труден въпрос за български революционер за 10 хил. лева. Макар историята да е любимо хоби на много българи, особено когато става въпрос за борци за освобождение. Въпреки това едва ли са много хората, които знаят кой е Теодор Панов, известен също и като Теодор Н. Панов.

Работата е там, че той се е бил борец за свобода, но не в България и на Балканите, а в Персия.

Компютърният специалист имаше една важна улика, съдържаща се във въпроса, за да се насочи правилно, а именно – че става въпрос за национална революция в ХХ век. Така той можеше по-успешно са се ориентира, но както и много зрители, вероятно никога не беше чувал името на бунтовния българин.

Панов е наистина мистериозна личност и един от основните водачи на революцията, която сваля от власт шах Мехмед Али. Той започва като харамия в Македония, след като цялото му семейство е затворено в турски затвор. Там баща му умира, а брат му и сестра му са убити. След това заминава за Русия, където става журналист. Като кореспондент той се оказва в Персия, където предизвиква първо международен скандал със статиите си, а после активно се включва в революцията, разгоряла се през периода 1905-1909 година. Един от плановете му е да помогне България да се съюзи с Персия срещу Турция.

Каква е съдбата на Теодор Панов е неясна. Според един британски вестник той е ранен на четири места в битка и се самоубива с последния си куршум. Според друг – той е арестуван осъден на кратък период на затвор. Така или иначе, след това следите му се губят.

Hell's kitchen
Деца от общността я разплакаха: Како Бони, направи ни известни!

кадри Нова телевизия Певицата и най-одумван звезден участник в „Хелс китчън” Бони направи нещо невероятно за четири момчета от ромската общност, които мечтаят да станат известни музиканти. Тя ги срещнала случайно да просят, а след като разбрали от кого са поискали пари, те веднага я помолили: „Како Бони, направи ни …

Блиц Новини
Батков: Чужденци ритат за 500 евро, наши футболисти стават като Георги Семерджиев

кадри БНТ В българското футболно първенство има чужденци, които играят за 500-600 евро заплата, българи за толкова не можеш да хванеш, това заяви по БНТ Тодор Батков като представител на обществения съвет към БФС. В предаването на Георги Любенов той описа много драматична картина на това, което се случва с …

Блиц Новини
Маги Халваджиян: Медиите набиват мантрата, че в България няма нищо честно

кадри Нова телевизия Шоу като финала на „Като две капки вода” в „Арена София” не е правено не само в България, но и в света, това заяви Магърдич Халваджиян в сутрешния блок на Нова телевизия. „Най-големите ми притеснения бяха, че от телевизионно шоу ще се превърне в концерт. Но на …

error: Content is protected !!