fbpx

Рачков се подигра брутално в Капките на футболните национали преди мача с Унгария

Блиц Новини

Кадри: „Нова телевизия“ и БНТ: Рачков се подигра брутално в Капките на футболните национали преди мача с Унгария

Един от водещите на „Като две капки вода“ Димитър Рачков се изгаври с футболните национали на България. Това стана в последното издание на риалитито за певчески имитации снощи. 50-годишният бургазлия на два пъти си направи шега с играчите на Младен Кръстаич.

Първият път бе след изпълнението на Димо Алексиев и Ралица Паскалева, които изпълниха дуета на Мадона и Бритни Спиърс от 2004 г. „Me against the Music“. След като направиха песента си те обсъждаха представянето си с водещите Рачков и Герасим Георгиев-Геро, като Ралица сподели: „Дадохме максимума от себе си за това изпълнение“. Тук Рачков я засече: „Вие като българския национален отбор по футбол – и те максимума дадоха от себе си„.

Малко по-късно водещият за втори път подхвана футболните национали на България.

При изчисляването на оценките на участниците Рачков забърка сложна формула за определяне на резултата:

„Това дори не е формула, уважаеми зрители. Това е елементарна аритметика. Крайното класиране се получава като към головете, отбелязани от българския национален отбор по футбол за последните три години – това са три гола и половина, прибавим избирателната активност към 7,30 в Полски Тръмбеш – четирима до пет души, едно дете, изваждаме пътуващите за Великден в Гърция – там е фраш, след това слагаме в скоби за неправилно паркиране, Хилда. И изваждаме корен квадратен на шести долу без упойка“.

Припомняме, че България стартира със загуба новия квалификационен цикъл за европейското първенство по футбол през 2024 г.. Нашите паднаха с 0:1 у дома от Черна гора.

Рачков често се шегува както с журито и участниците, така и с други формати. В предните издания на този сезон на „Капките“ бургазлията каза, че „Сървайвър“ ще бъде спечелен от последния, който остане да го гледа, а освен това постоянно си прави майтапи и с „Ергенът“.

Снощи бе едно от най-силните издания на шоуто по „Нова телевизия“ а победителят Владимир Михайлов постигна най-високия резултат в историята на предаването, печелейки със 111 точки заради изпълнението си като Фреди Меркюри на песента „Бохемска рапсодия“ на Queen.

Блиц Новини
И Чоткин се сдоби с жена от Хелс китчън

Един от претендентите за голямата награда от 100 000 лв в Хелс китчън Чоткин бе приятно изненадан от шеф Ангелов с подарък среща с близки хора.   В състезанието наградата между участниците беше среща с някой, с когото много искат да се видят. Именно той победи конкуренцията с рибай, който …

Блиц Новини
Математикът Калоян Гешев: Искам да стана учител

Кадри БТВ Нашите деца са повод за гордост в различни области от математика, химия, биология и където и да се появят обират първите места и медалите. Не един и два примера имаме вече за младежи, отдадени на науката и доста напреднали в материята, въпреки младостта си. Макар да е само …

Блиц Новини
Блага след рехабилитацията, подарък от Бригадата: Състоянието ми се подобри

Кадри БТВ Семейството на Благовеста и Християна, които видяхме в последния епизод на „Бригада нов дом“ спокойно си живеят в обновеното жилище. Един от най-сериозните проблеми, пред които семейството беше изправено, беше течът от тавана, който влизаше в кухнята. Благодарение на бригадата, тези мои тревоги престанаха, вече няма никакви течове, …

error: Content is protected !!