fbpx

Времето е на негова страна: Великият бунтар Мик Джагър на 75!

„Времето е на моя страна, да, така е“- това изпя Мик Джагър през 1964, когато беше само на 21. Със сигурност тогава той не е мислил как ще звучат тези думи днес, 26 юли 2018 година, когато празнува 75-ия си рожден ден!

Рок легендата Мик Джагър продължава днес да прави упорито това, което въпреки всички обрати и завои в кариерата му се оказва най-доброто за и от него – да изнася огромни концерти с „Ролинг Стоунс“. Групата отдавна доказа, че рокендрола не е музика само за младите, даже напротив – бунтарския ритъм и бръмчащия звук на китарите може да се окаже рецепта за дълголетие. И изглежда не само творческо.

Със сигурност в по-ранните си години сър Мик Джагър (посветен в рицарско звание през 2003-а от принц Чарлс) не си е представял живота си така, както се е развил до днес. „По-добре да умра, отколкото да пея „Сатисфекшън“, когато съм 45-годишен!“, уверено заявява той много отдавна. Оказва се, че 30 години след крайния срок, който си е дал, Джагър продължава да пее същата песен.

„Започваш да свириш рокендрол за да правиш секс и да вземаш наркотици, а после вземаш наркотици за да продължиш да свириш рокендрол и да правиш секс“ – това е безпощадното обяснение на Мик Джагър за най-опасната и съсипваща част от живота на рок музикантите. И въпреки че задкулисните истории за него и за „Ролинг Стоунс“ са легендарни, явно в неговия случай в крайна сметка всичко се подрежда абсурдно добре. Или поне така изглежда отстрани – през тази година общата стойност на активите на Мик Джагър беше изчислена на 360 млн. долара.

Мик Джагър има 8 деца от 5 жени, макар че се е женил и развеждал само веднъж. В началото на месеца той беше заснет на летището във Варшава с 31-годишната си приятелка Мелани Хамрик и едногодишния си дин Деверо.

„Изгубиш ли мечтите си, губиш и разума си“ – това е друг прочут цитат от великия Мик. Явно на 75 години той все още мечтае, защото определено изглежда напълно със всичкия си… И дано това да продължи колкото се може по-дълго!

1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Люси Иларионов: Веско Маринов вися на въже заради клип

Кадри ютуб „При ТоТо“ и видеоклип Веселин Маринов Режисьорът Люси Иларионов е пълен с истории покрай снимането на клипове на родни звезди. извади на показ някой пикантни детайли от кухнята на поп фолка. Продуцентът отрязал големите фолк звезди от лекия жанр Eмилия и Ивана, без да му мигне окото. Това …

Блиц Новини
Започна наддаването за победител в Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Краят на кулинарното шоу Хелс китчън наближава и започнаха залагания кой от останалите вътре участници ще грабне голямата награда от 100 000 лв. Четирима мъже се спрягат за основни претенденти за финала в шоуто. Това са Лъчезар Чоткин от Дупница, Димитър Красенов, който от 8 години живее …

Блиц Новини
Задава се сватба за Зомбори след Капките

Най-добре представящият се имитатор този сезон в „Като две капки вода“ Влади Зомбори официално от сцената се обясни в любов на половинката си актрисата Весела Бабинова. Макар да имат дете, двамата все още не са сключвали брак. След края на шоуто, той ще предложи на любимата си да се оженят, …

error: Content is protected !!