fbpx
Блиц Новини

кадри bTV: Елина от Сървайвър е правила нещо много неприлично и вероятно затова е изгонена

Абонираната за номинациите за изгонване Елина разкри интересен детайл от участието си в “Сървайвър”, който може би обяснява отпадането ѝ.

Със сигурност тя беше сред любимките на зрителите, което пролича от вота им, докато те имаха думата кой да продължи.

Продукцията обаче имала по-различно отношение точно към нея.

Елина подлудила операторите и продуцентите, защото измислила много хитър начин да гони камерите.

Когато не искала да я снимат, тя събличала и малкото дрехи по себе си и лягала така на плажа.

По този начин било невъзможно да я снимат. “В гръб може, но отпред не”, разкри Елина при гостуването в Шоуто на Николаос Цитиридис.

Тя каза също, че като питала съплеменниците си дали за тях това е проблем, те казали, че нямат нищо против. След това обаче се оказало, че не е съвсем така.

“Е, кой е имал нещо против?”, попита учуден Цитиридис.

“Не знам точно, момчетата в племето”, отвърна Ели.

“Едис! Едис е бил против”, заяви водещият.

Елина разказа също, че т.нар. чалга коалиция около Татяна, Благой и Светльо, братът на поп фолк идола Констнатин е съвсем реална. “Аз казвам направо Коцето да го вкарат като нов играч”, пошегува се тя.

“Няма да издържи! Не той, “Сървайвър” няма да издържи”, коментира Николаос.

Пред Цитиридис отпадналата сървайвърка разказа, че Татяна играе собствената си фантазия, която е “семейство на плажа”. Оказа се, че певицата перяла гащите и другите дрехи не само на Благо Джизъса, но и на другите мъже от племето ѝ и заявявала това с гордост. Ели призна, че била направо покъртена от това.

Елина разкри и нещо много лично в ефир. Тя заяви, че дълго време не е била най-добрата версия на себе си и страдала от това. Нещата станали още по-зле по време на ковид пандемията, която освен това тя прекарала в чужбина.

Излизането от дупката било свързано с посещение при психиатър. “Това е табу в България”, коментира Ели, но подчерта, че именно професионалната помощ е важна в такива моменти в живота и заради нея тя сега се чувства много добре.

Блиц Новини
Магдалена, Валерия и Екатерина неразделни след „Ергенът“

Кадри социални мрежи Постъпката на последният Ерген сплоти отхвърлените дами. Много тежки мигове преживяха финалистките в „Ергенът“ 3 след като стана ясно, че нито една от тях не е спечелила любовта на Алек Младенов и тяхната приказка не завърши с пръстен. Голямото разочарование бе изписано на лицата им и до …

БТВ
Божидара: Това, което правите е достойно за възхищение

Кадри БТВ От порутен от влагата дом с мухъл навсякъде „Бригада нов дом“ направи едно приветливо и удобно жилище за Божидара и нейната майка. Много вещи и никакво пространство в апартамента, в който е принудена да се придвижва незрящата Божидара завариха от бригадата и се заеха веднага с разчистването му. …

Блиц Новини
Кадиев към Ерген № 3: Защо ти трябва при жива майка да се жениш?

Кадри БТВ и социални мрежи Неочакваният край на романтичното риалити „Ергенът“ предизвика множество коментари. Много хора осъдиха Алек Младенов за решението, което взе да не се обвърже с нито една от останалите две фаворитки и особено начина, по който го направи. Той им каза своето решение чрез видео, без да …

error: Content is protected !!