fbpx
Блиц Новини

Кадри: „Нова телевизия“: Подиграха се потенето на Веселин Маринова в Капките

През тази година обичаното предаване „Като две капки вода“ има нов член на журито – Веселин Маринов. Той често е отнасял шеги в мрежата, че се поти много по време на концертите си, а това бе подхванато и от самия екип.

В последното издание на риалитито за имитации Димитър Рачков му изля чаша с вода на бюрото. „Да ти върви по вода. Извинявай! Без да искам. Мислех, че чашата е празна. Аз знам, че тук нищо не сипват, извинявай. На стола не сядай, защото може да се отбележи. Бадже, стой прав. Искам три час да стърчиш. Геро ме накара“, оправда се Рачков.

От екипа на предаването пуснаха игра във фейсбук страницата си, в която питат на кой от членовете на журито ще му върви „по вода“.

Отдолу заваляха стотици коменатри. Повечето са написали единствено името „Веселин Маринов“, борейки се за награда, но имаше и някои по-интересни:

„Весо Потния… То и на концертите му, на гостите му също им върви по вода.“

„Веселин Марин – познавачът на виното, предвестникът на лятото и посланикът на жените в жълти рокли“.

„Веско Маринов баджо“.

„Страхотно се получи за зрителите ,а за Веселин Маринов му тръгна по вода“.

„По вода“ в петия лайф му вървеше на Веско Маринов! Рачков „случайно“ му поля стола с чаша вода“.

„На Веско му тръгна по вода . Бравоссс ! Баджанака му помогна естествено ! Веско , баджанака ти е доста луд , не се вживявай много , затова му плаща арменеца !“

„Моят най-любим български певец Веселин Маринов или както казва водещият Димитър Рачков баджанак!“

„Веселин Маринов. Много ме забавляват“

„Ве-Селин Дион…“

Идването на Маринов в журито привлече сериозен интерес към предаването, тъй като още в първия лайф той влезе в конфликт с Димитър Рачков. Много хора се усъмниха в истинността на скандала, като по-късно бе уточнено, че това е било част от шоуто. Двамата дори бяха „сдобрявани“ от Сашо Диков във втория епизод на „капките“, а в социалните мрежи имаше призив и Жоро Игнатов да се намеси.

В момента отношенията между Рачков и Маринов в „Като две капки вода“ преминаха в нова фаза на взаимно уважение, от което също произлизат много забавни ситуации.

Блиц Новини
Призив за свалянето на Сашо Кадиев от екран

Кадри БТВ Заформя се кампания за отстраняването на Сашо Кадиев като капитан в „Аз обичам България“. Доста възмутени коментари се изсипват всеки път след предаването по негов адрес в социалните мрежи. Поведението на актьора дразни хората, които дори се заканват заради него да се откажат да гледат иначе прекрасното предаване. …

Нова тв
„Мъжките“ майки скочиха на Петя от „Един за друг“

Кадри Нова ТВ Романтичното риалити „Един за друг“ е вече към края си и двойките водят ожесточена борба за оцеляване. Дамите все по-смело се впускат в изпитанията за да се задържат на върха на класацията. Финалната индивидуална игра за жените изискваше бърза мисъл, добри математически умения и стабилен вестибуларен апарат. …

Блиц Новини
Бригадата направи едно дете щастливо

Кадри БТВ „Бригада нов дом“ отново донесе много радост в сърцата на измъчено от болест и проблеми семейство. Момчетата се постараха да дадат един уютен и удобен дом на три поколения дами, които заживяха под един покрив. Девет години Вики и нейната майка Гергана живеят в една стая и се …

error: Content is protected !!