fbpx
Блиц Новини

кадри Нова телевизия, YouTube/New York Post, Elton John

Журналистката Кристина Патрашкова сподели какво от това, което казват за нея хората, я ядосва най-много. Възмущението е свързано с това, че хората най-често виждат в нея огромната ѝ колекция от артистични очила.

“Постоянно ме сравняват с Елтън Джон”, ядосано призна Патрашкова в предаването на Гала “На кафе”. “Само заради очилата е!”, подчерта журналистката. Думите ѝ предизвикаха мощно хилене сред колегите ѝ панелисти. “Не се смейте”, предупреди ги Патрашкова.

Избухването ѝ беше по повод подигравките в интернет с актрисата Гуинет Полтроу. Тя се яви в съда по дело за ски инцидент с очила, след което в социалните мрежи беше сравнена със серийния убиец Джефри Дамър, за който напоследък се появи хитов сериал.

Гала побърза да застане на страната на Полтроу и Патрашкова. Тя заяви, че не приема подобни подигравки, макар също се засмя на сравнението на журналистката със световната звезда.

Ромина Тасевкса пък изрази истинско съчувствие с Гуинет Полтроу, защото според нея тя е изправена пред съда с искане на голямо обезщетение, само защото е известна.

Блиц Новини
И Чоткин се сдоби с жена от Хелс китчън

Един от претендентите за голямата награда от 100 000 лв в Хелс китчън Чоткин бе приятно изненадан от шеф Ангелов с подарък среща с близки хора.   В състезанието наградата между участниците беше среща с някой, с когото много искат да се видят. Именно той победи конкуренцията с рибай, който …

Блиц Новини
Математикът Калоян Гешев: Искам да стана учител

Кадри БТВ Нашите деца са повод за гордост в различни области от математика, химия, биология и където и да се появят обират първите места и медалите. Не един и два примера имаме вече за младежи, отдадени на науката и доста напреднали в материята, въпреки младостта си. Макар да е само …

Блиц Новини
Блага след рехабилитацията, подарък от Бригадата: Състоянието ми се подобри

Кадри БТВ Семейството на Благовеста и Християна, които видяхме в последния епизод на „Бригада нов дом“ спокойно си живеят в обновеното жилище. Един от най-сериозните проблеми, пред които семейството беше изправено, беше течът от тавана, който влизаше в кухнята. Благодарение на бригадата, тези мои тревоги престанаха, вече няма никакви течове, …

error: Content is protected !!