fbpx

Самурай изкара акъла на Иван Христов и му отсече краставицата

БГ звезди

кадри Инстаграм/Иван и Андрей

Играта с остри предмети е много опасна, а шоу със самурайски меч може да се изпълнява само от изключително трениран професионалист. И все пак, дори и майстор да развърти меч около главата ти, пак си е доста страшничко.

Иван Христов от дуета водещи и продуценти Иван и Андрей обаче преглътна страха си и се съгласи да бъде опитно зайче в спиращо дъха изпълнение от фестивала за илюзионисти и магове “Златна котка”, който се проведе в Габрово.

Шоуменът публикува видео от това, което му се случи в Инстаграм. Номерът изискваше той да седне на стол и да захапе в устата си краставица. В това малко глупаво положение Иван Христов трябваше да остане изключително мирно, ако не иска да остане без ухо.

Страшно умел майстор на самурайския меч след това показва невероятна точност, като отсича първо единия, а после и другия край на краставицата.

Разбира се, верен на своя стил, Иван Христов е добави субтитри във видеото, които коментират състоянието му в критичните няколко секунди, когато острието на катаната свисти около главата му. Погледът му след преживяното показва точно какво мисли за този спиращ дъха номер. Зрителите на шоуто със сигурност се забавляват, но очевидно Иван изпитва голямо облекчение в края на демонстрацията.

Блиц Новини
Призив за свалянето на Сашо Кадиев от екран

Кадри БТВ Заформя се кампания за отстраняването на Сашо Кадиев като капитан в „Аз обичам България“. Доста възмутени коментари се изсипват всеки път след предаването по негов адрес в социалните мрежи. Поведението на актьора дразни хората, които дори се заканват заради него да се откажат да гледат иначе прекрасното предаване. …

Блиц Новини
Бригадата направи едно дете щастливо

Кадри БТВ „Бригада нов дом“ отново донесе много радост в сърцата на измъчено от болест и проблеми семейство. Момчетата се постараха да дадат един уютен и удобен дом на три поколения дами, които заживяха под един покрив. Девет години Вики и нейната майка Гергана живеят в една стая и се …

Блиц Новини
Крисия призна защо три години кариерата ѝ е била на пауза

кадри Нова телевизия Крисия пусна нова песен след 3 години пауза и се появи по Нова телевизия за да каже къде се е губила толкова дълго. Певицата не даде много ясен отговор, но от думите ѝ се разбра, че просто много е внимавала да не сбърка с изборите, които трябва …

error: Content is protected !!