fbpx

Чаровно крупие разсмя зрителите в “Стани богат”: Прет-а-порте нещо за коса ли е?

БТВ

кадри bTV

Ако някои играчи в “Стани богат” бъркат от притеснение, други изобщо не изпитват подобно чувство. Това обаче не значи, че играта им ще бъде по-успешна.

Крупието Стефани Андреева, което мечтае да направи приют за кучета, седна на стола на богатството с много добро настроение и самочувствие, но си тръгна само с 500 лева. Тя разказа, че е гледала предаването с дядо си и даже са искали да се явят двамата в него, но животът е решил друго.

Без капка напрежение и разчитайки основно на интуицията си, Стефани се засили през по-лесните въпроси. Че знанията ѝ не са кой знае колко обаче пролича веднага. След като позна, че прет-а-порте е термин от модата, тя попита:

“Това нещо за коса ли е?”

Това доста учуди франкофона Михаил Билалов, но като добър професионалист той запази самообладание.

Симпатичната участничка продължи към по-сложните въпроси и с помощта на публиката и жокера 50/50 стигна до въпрос, свързан с киното. Той беше за творчеството на режисьора на легендарни филми Баз Лурман. Зададен по доста завъртян начин, в него трябваше да се отгатне кой е единственият известен биографичен филм в творчеството му – “Елвис”.

За съжаление Стефани потърси помощта на приятел, който я подведе с отговор, че това е “Великият Гетсби”. Макар и сринала се до минималната сума в играта, крупието запази доброто си настроение.

 

БТВ
Въпроси за Ботев и Яворов спряха участници в „Стани богат“

Кадри: БТВ Солидна игра в „Стани богат“ направи специалистът по естетична дерматология Илина Панова. Тя стартира снощи, а днес продължи от въпрос за 1500 лева. „Кои два града свързва дългият 7845 метра мост Йоресунд?“ – Осло и Тампере, Малмьо и Копенхаген, Рига и Талин или Рейкявик и Торсхавн, я попита …

БТВ
Именикът проф. Георги Рачев с лоша прогноза

Кадри БТВ Вчера бе един от най-големите църковни празници. Християните почетоха името на свети Георги, а също и деня на храбростта. Професор Георги Рачев в типичния си стил разказа за произхода на името си, какво означава и къде се почита. Свети Георги е много интересен светия. Той може би е …

БТВ
Любимият на Дулсинея спря участник за голяма сума в „Стани богат“

Кадри: БТВ Много добра игра в „Стани богат“ направи мениджърът по качеството в голям завод Диян Димитров. Той стартира още в петък, а тази вечер продължи с въпрос за 3000 лева. Преди да го чуе той заключи сумата като втора сигурна. Ники Кънчев го попита „Какъв надпис стои на тавана …

error: Content is protected !!