fbpx

България заобича шеф Ангелов след като изрита Вероника

Hell's kitchen

Кадри Нова ТВ: България заобича шеф Ангелов след като изрита Вероника

Драмите в Хелс кичън нямат край, особено с някои от участниците като Вероника, която беше под стрес и в депресия през цялото време. Шеф Ангелов достатъчно време я задържа в кухнята, все с надеждата, че тя ще успее да се приспособи и да покаже качества. Това така и не се случи и тя вече е тежест на отбора си. Заради нея провал претърпя не една резервация.

Чашата преля след като не успя през цялото време да се справи с баничките, които бяха поръчани. Шеф Ангелов прояви голямо търпение, но финала на девойката в Хелс кичън бе на мивката с мръсните съдове.

Зрителите приветстват това решение на шеф, който достатъчно изтърпя присъствието й.

Слабите нямат място там.
Уж големи готвачи, а се дънят на най-елементарните неща.

Крайно време беше да я изгонят. Супер неадекватна и само реве 😃

Най накрая. Единственото което показваше беше реване и нищо друго. Чак се учудих че много се задържа

Беше време да си тръгне. Даже закъсня. Толкова по добри си тръгнаха

Тази не знам дали се побърка от стрес , но със себе си …и нас „товари “ доста време. Добре, че най – сетне си тръгна!

Най-после я махна, много я търпя. Не е за хора със слаба психика и слаб характер…Абсолютно безлично момиче

Нямаше нужните качества  за да е в кухнята и да продължи напред. Паниката й играеше много лоша работа. Добре, че си замина. Сега е ред на Венелин!

Да, следващият на редицата най-вероятно е Венелин, който също проявява голяма несигурност и се препъва пред първото препятствие, което му се изпречи.

Макар, че Вероника показа докъде са й възможностите, тя отново не е съгласна с шеф Ангелов и дори се закани да го съди заради отношението към нея. Напусна ядосана и унижена, но всички видяха как се справя и какво може, така че този път подкрепата е в полза на шеф. Ангелов. Много по-стойностни играчи си тръгнаха преди нея, времето й дойде.

 

Блиц Новини
Сашо Кадиев се издъни жестоко пред годеницата си Ивелина Чоева

кадри bTV, Инстаграм/Александър Кадиев Сашо Кадиев буквално превзе студиото на „Преди обед” в четвъртък. Той нахлу в студиото, докато се коментираше „Ергенът” и буквално открадна шоуто. Емоцията да се върне в предаването, което е водил над 10 години, обаче му дойде в повече. Той допусна огромна грешка и провали много …

Hell's kitchen
Никол: Знаех си, че аз съм най-добрата

Изгонената от Хелс китчън Никол представя себе си със самочувствието, че е спечелила формата. Въпреки множеството издънки, които направи вътре, това не е повлияло на преценката й за самата нея. Знаех си, че аз съм най-добрата, каза за себе си тя, въпреки, че сама се опроверга като сподели, че няма …

Блиц Новини
Натали или Дара ще стане победител в Денсинг старс

Кадри БТВ Финалът в танцовото шоу Денсинг старс чука на вратата и наддаванията за двойката, която ще спечели този сезон започнаха. След ожесточена битка, на финал сили ще премерят Дара и Джими, Натали Трифонова и Димитър, д-р Неделя Щонова и Атанас, и олимпийската шампионка по карате Ивет Горанова и Тодор …

error: Content is protected !!