fbpx
Блиц Новини

кадри bTV

Кап. втори ранг Михаил Арабаджиев, който направи запомнящо се участие в „Стани богат“ отново се появи по bTV и разказа стряскащи неща за мисията си като синя каска в Африка по време на епидемията от ебола през 2014 година. Българският „тюлен“ разкри в „Преди обед“, че на западното крайбрежие на континента условията на живот нямат нищо общо с модерната цивилизация.

В Либерия пътища има само в столицата и в цялата страна няма нито един зъболекар, разказа офицерът. Канибализмът там продължава да го има, каза още кап. Арабаджиев. Той добави, че пратениците на ООН там били наричани от местните „бяло месо“ и може би има връзка с този факт.

Водещите Деси Стоянова и Сашо Кадиев попитаха военният от специалните части, който има опит и в парашутизма,  и с водолазните гмуркания, къде е по-опасно – във въздуха или под водата? Кап. втори ранг Михаил Арабаджиев обясни, че и в двете има опасност, но във въздуха трябва да разчиташ само на себе си и да съобразяваш и действаш много по-бързо.

Но не само военният моряк е свикнал с екстремните сиуации на работа. Неговата съпруга, с която ги събира любов от почти пръв поглед, е работила като стюардеса. Така тя е преживяла кацане, в което колесниците на самолета не се спускат от първия път. Усещала е и внезапна турболенция, при която човек може да си счупи врата, ако не е с колан.

Кап. Арабаджиев каза, че след спечелването на 3000 лева в „Стани богат“ смята да сбъдне мечтата си и да заведе семейството си в Австралия и Нова Зеландия. Той иска също така да посети Самоа, където негов приятел, с който са се обучавали заедно в САЩ, работи като шеф на граничната полиция. „Поне ще минете лесно границата“, пошегува се Сашо Кадиев.

Блиц Новини
Математикът Калоян Гешев: Искам да стана учител

Кадри БТВ Нашите деца са повод за гордост в различни области от математика, химия, биология и където и да се появят обират първите места и медалите. Не един и два примера имаме вече за младежи, отдадени на науката и доста напреднали в материята, въпреки младостта си. Макар да е само …

Блиц Новини
Блага след рехабилитацията, подарък от Бригадата: Състоянието ми се подобри

Кадри БТВ Семейството на Благовеста и Християна, които видяхме в последния епизод на „Бригада нов дом“ спокойно си живеят в обновеното жилище. Един от най-сериозните проблеми, пред които семейството беше изправено, беше течът от тавана, който влизаше в кухнята. Благодарение на бригадата, тези мои тревоги престанаха, вече няма никакви течове, …

Hell's kitchen
Симона мечтае да бъде криминалист, сладкар и инвеститор

Кадри Нова ТВ Въпреки първоначалното впечатление, което остави и у зрители и участници Симона успя да обърне мненията за себе си. За два месеца ти научи адски много. Научи почти всичко, което можех да ти дам. С тези думи я изпрати шеф Ангелов от Хелс китчън и всички са съгласни …

error: Content is protected !!