fbpx
БГ звезди

кадри Нова телевизия

Легендата на българките театър и кино Латинка Петрова разкри без задръжки душата си пред Мон дьо в интервю за Нова телевизия. Тя разказа спомени, които и до момента са мистерия в неофициалната хроника на актьорското съсловие и артистичния живот у нас.

Актрисата каза, че усмивката слиза от лицето ѝ, само когато се моли за хората, с които я е срещнал живота и вече не са тук. Поменикът е много дълъг, приза тя, но подчерта, че винаги започва си името на Георги Парцалев.

Латинка Петрова се чувства почти като негова майка, когато си припомня колко раним, крехък и деликатен човек е бил той в реалния живот.

Актрисата каза каква точно е била връзката ѝ със Стефан Данаилов, която е била масово обсъждана в младостта ѝ. “С него всичко беше само платонично – двама красиви млади хора, които се държат за ръка”, призна Латинка Петрова.

Друга много обсъждана история от живота ѝ е конфликта със Стоянка Мутафова. “Тя обичаше земетресения, бури. Странен човек беше”, коментира актрисата. Разривът между тях настъпил след идването на демокрацията. “Това, което с нас се случи, бяха двата пръста, когато потегляхме с митингите”, разказа Латинка Петрова. Мутафова, която била член на БКП, се подиграла на колежката си, че иска да е българската Мелина Меркури и от актриса да стане министър.

Любимката на публиката разкри, че съжалява, че е стигнала до славата късно, при това заради една реклама. По нейни думи, в големите постановки в Сатиричния театър и давали “мъндзърки” роли. “Влизах и излизах на сцената с един самовар. И пак го правих смешно, защото публиката аплодираше”, разказа тя. Според актрисата в театъра виждали, че тя прави по-друг тип комедия и се страхували от това.

Баба Ванга предрекла с невероятна точност за кого ще се омъжи Латинка Петрова. “Сага ти се пада един, дето един лев няма”, казала пророчицата. “Мани го тоя, дай някой с пари”, възмутила се младата актриса. По-късно тя срещнала бъдещия си съпруг, тенорът Красимир Джонгалов. Той я поканил на кино и едва по-късно признал, че в този момент нямал даже 1 лев в джоба и се наложило да вземе назаем.

Латинка Петрова достигна до пълно разкриване на тайните си пред Мон дьо, като призна, че преди много години е изневерила на мъжа си, с когото бракът ѝ от 50 години. Човекът, с който станало това, явно е бил известен. Тя признала всичко пред мъжа си, а той ѝ простил. Когато въпросният мъж бил показан по телевизията, мъжът на Латинка коментирал: “Този човек трябва да е много глупав, след като те е изпуснал”.

Блиц Новини
Нахвърлиха се срещу Галена от „Един за друг”: Даже Васил Найденов не я трогна

кадри Нова телевизия Мощна вълна на негодувание във Фейсбук заля Галена и Петър от „Един за друг” и най-вече нежната половинка в двойката. Доста зрители пишат крайно критични коментари за нея, някоя я наричат фалшива и интригантка. Почти със сигурност повечето от неприятните коментари са от фенове на отпадналите Дани …

Блиц Новини
Разкриха го! Алек Младенов влязъл в „Ергенът” по принуда

кадри bTV, YouTube/Надкаст Краят на „Ергенът” наближава и почти всичко е ясно. Като например, че главният герой Алек Младенов харесва блондинки, тъй като и трите финалистки са руси. И ако повечето неща около „ергенките” са ясни, около него продължава да витае мистерия. Главният въпрос, който продължава да няма ясен отговор …

Блиц Новини
Нидал и Мадлен Алгафари трогнаха с разказ за любовта и бедността през 90-те

кадри Нова телевизия Известната двойка Нидал и Мадлен Алгафари се върна към началото на отношенията си в специално двойно интервю по bTV. Разказвайки за любовта си, те накараха зрителите да си спомнят каква беше България през 90-те. Психоложката и режисьорът се срещнали на кастинг за екип на легендарното предаване „Ку-ку“. …

error: Content is protected !!