fbpx

Цитиридис дойде с магаре в шоуто си

БТВ

Кадри: БТВ

Николаос Цитиридис започна по нестандартен начин шоуто си по БТВ тази вечер. Той вкара в студиото истинско магаре. Пред публиката водещият го хранеше с моркови и го галеше.

„Да, имам магаре до себе си. Знам какво ще си кажете – „Ето и при Цитиридис са започнали да правят предизборни дебати. Викнали са Тошко Йорданов при тях“. Но не, не, няма как това магаре сладко да се казва Тошко Йорданов. Най-малкото защото то работи. И е много симпатично“, каза водещият.

„Това, приятели, е магарето Марта. Ще ви обясня защо имаме магаре в студиото. Първо – защото можем да си го позволим това магаре. Не сме някакви скъсаняци. Искаме да бъдем като в Холивуд, където на „Оскар“-ите имаше магаре. Те имат Джена Ортега, и ние също ще имаме“, коментира той, анонсирайки, че актрисата ще бъде по-късно част от предаването му заедно с друга звезда от филма „Писък“ – Кортни Кокс.

После Цитиридис се пошегува, че днес магарето е писало сценария, а след това си направи майтап и с жената на Волен Сидеров, както и с някои политически партии.

През този сезон водещият с гръцки имена е изцяло като сценарист и ръководител на всичко, което се случва в шоуто му, като слоганът е „Вдигаме нивото“.

БТВ
Любимият на Дулсинея спря участник за голяма сума в „Стани богат“

Кадри: БТВ Много добра игра в „Стани богат“ направи мениджърът по качеството в голям завод Диян Димитров. Той стартира още в петък, а тази вечер продължи с въпрос за 3000 лева. Преди да го чуе той заключи сумата като втора сигурна. Ники Кънчев го попита „Какъв надпис стои на тавана …

БГ звезди
БТВ прекали с Мария Силвестър, не могат да ѝ вземат думата

кадри bTV Водещата на „Бригада Нов дом” Мария Силвестър буквално превзема ефира на bTV тази седмица. Нейното присъствие започна с едно от най-обсъжданите предавания в родния ефир, продължава през участието ѝ в сериала „Алфа”. На всичко отгоре зрителите ще я виждат всеки ден като седмичен коментатор в „Преди обед”. Още …

Блиц Новини
Призив за свалянето на Сашо Кадиев от екран

Кадри БТВ Заформя се кампания за отстраняването на Сашо Кадиев като капитан в „Аз обичам България“. Доста възмутени коментари се изсипват всеки път след предаването по негов адрес в социалните мрежи. Поведението на актьора дразни хората, които дори се заканват заради него да се откажат да гледат иначе прекрасното предаване. …

error: Content is protected !!