fbpx
БГ звезди

кадри bTV: Сашо Кадиев и Мони от Ергенът си вдигнаха нервите един на друг

Екзотичната танцьорка Мони може вече да вън от „Ергенът“, но изобщо не е забравена. Нещо повече, „направената“ хубавица – както се определи самата тя – се превръща в доста желан гост в телевизионните студиа, заради чувството си за хумор и безжалостните си коментари. Ефирът в „Преди обед“ по bTV буквално се нажежи от словесния сблъсък, която се случи между нея и водещият Сашо Кадиев.

Актьорът се хвърли да провокира остро Мони, но се оказа, че тя не си поплюва и може да му отговаря напълно достойно. В един момент двамата бяха толкова завладени от пререканията си, че за Поли Недкова и психоложката Александра от първия сезон на „Ергенът“.

Първо обаче Мони нареди главния герой в риалитито Евгени. Тя го сравни с кученце, което маха опашка като види Валерия. „Тя може и да се е влюбила в него, нали обича животните“, заяви танцьорката. Тя допълни също, че според нея от всички в имението само Елена наистина е хлътнала по Ергена.

Мони освен това изля цялото си презрение към Евгени за това, че е поканил 10 жени на коктейл и след това тотално ги е игнорирал заради Валерия, която се появи нахално без покана.

Сашо Кадиев кой знае защо доста се изнерви и реши да изземе функцията на колежката си Поли Недкова и да задава той въпросите. На нейния опит леко поне да го контролира, той директно се обърна към младата актриса с думите: „На малката Деси Стоянова ли ми се правиш?“

„Слушай Поли, вземи пример от Евгени“, пошегува се със ситуацията в ефир Мони. „Айде да не казвам аз, от кого ти да вземеш пример“, сряза я Кадиев.

Има ли Мони приятел?

След това водещият директно атакува гостенката си с това, което той реши, че е най-важно за нея. Без задръжки Сашо попита има ли си Мони гадже след „Ергенът“ и какви точно са корекциите по тялото ѝ.

Танцьорката престорено се засегна на въпроса за мъжа до нея и не издаде нищо. Колкото до корекциите, тя заяви, че това наистина е нещото, което най се обсъжда. Мони заяви, че освен устните, които са очевидни, е преправила бюста си. Колко кубика, това беше въпросът, който последва от Кадиев.

375 отговори танцьорките, като добави, че според нея това е доста обрано. Мони демонстрира, че наистина губи не самочувствието си. Тя заяви, че „Ергенът“ на практика не е оказал голямо влияние на живота ѝ, защото винаги се е занимавала с това, което харесва. Тя обаче е много доволна, че е станала много по-известна и разпознаваема след участието си шоуто.

БТВ
Въпроси за Ботев и Яворов спряха участници в „Стани богат“

Кадри: БТВ Солидна игра в „Стани богат“ направи специалистът по естетична дерматология Илина Панова. Тя стартира снощи, а днес продължи от въпрос за 1500 лева. „Кои два града свързва дългият 7845 метра мост Йоресунд?“ – Осло и Тампере, Малмьо и Копенхаген, Рига и Талин или Рейкявик и Торсхавн, я попита …

Блиц Новини
Люси Иларионов: Веско Маринов вися на въже заради клип

Кадри ютуб „При ТоТо“ и видеоклип Веселин Маринов Режисьорът Люси Иларионов е пълен с истории покрай снимането на клипове на родни звезди. извади на показ някой пикантни детайли от кухнята на поп фолка. Продуцентът отрязал големите фолк звезди от лекия жанр Eмилия и Ивана, без да му мигне окото. Това …

БТВ
Именикът проф. Георги Рачев с лоша прогноза

Кадри БТВ Вчера бе един от най-големите църковни празници. Християните почетоха името на свети Георги, а също и деня на храбростта. Професор Георги Рачев в типичния си стил разказа за произхода на името си, какво означава и къде се почита. Свети Георги е много интересен светия. Той може би е …

error: Content is protected !!