fbpx
Блиц Новини

Кадри: БТВ: БТВ прави огромни промени със „Сървайвър“

Едно от най-обсъжданите риалитита през новия телевизионен сезон – „Сървайвър“, обяви тотални промени. Продуцентите, стоящи зад сезон 7, продължават да търсят начини за повишаване на рейтинга на предаването за търсачи на силни усещания.

В тази връзка една от стъпките, които те са предприели, буди недоумение. Решението им е продукцията да намалее с една трета всяка седмица. Тоест, вместо три тричасови епизода, ще се излъчват само два такива. Отпада серията в събота вечер. Любопитното е, че тя първоначално бе сложена в неделя, за да се сбори за рейтинг с вървящото „Като две капки вода“ по „Нова телевизия“. Тази цел не бе постигната и продуцентите изтеглиха серията за събота. Сега обаче тя отпада като цяло и „Сървайвър“ ще се излъчва само в понеделник и вторник от 20 до 23 ч. в ефира на БТВ. В този часови пояс големият конкурент е „Хелс Китчън“ по „Нова телевизия“, където има много скандали и конфликти.

Другата голяма промяна, която е предприета, е, че племената няма да останат в досегашните си състави. От БТВ обявиха, че играчи ще бъдат разменяни между „Войни“ и „Известни“. Най-вероятно целта е изградените приятелства и колективи да се разтурят, да се породят повече конфликти и така „Сървайвър“ да стане по-интересен за зрителите, тъй като голяма част от аудиторията иска зрелища. Социалната игра ще излезе на преден план, обяви още преди няколко дни водещият Ваня Джаферович.

От телевизията загатват и някои неща от това, което ще се случи. Двама души ще променят съдбата на останалите, взимайки тежки решения, а писмо и среща на усамотено място в Доминикана ще повдигне градусите на напрежение в сезон 7.

Зрителите няма да участват в изгонването

Освен това през следващата седмица за първи път зрителите няма да участват в изгонването на някой от номинираните участници. Нарочените от съотборниците си ще се сборват в директни сблъсъци помежду си и който загуби ще напуска острова в посока България.

Досега от риалитито за търсачи на силни усещания си тръгнаха шестима кандидати за победата – Златомира Опрова, Стефани Разсолков, Крум Цонев, Филип Буков, Марго Купър и Александра Накова. Важно уточнение е, че Разсолков напусна по собствено желание, а Буков си тръгна заради лекарска препоръка, тъй като припадна няколко пъти на острова.

БТВ
Журналист обра овациите в „Стани богат“

Кадри: БТВ На много силна игра станаха свидетели почитателите на „Стани богат“ тази вечер. Срещу Ники Кънчев седна Милко Стоянов, който бе представен като пионер на музикалната журналистика и преводач, който днес се вихри в рекламния бизнес. След като мина без проблеми през първите пет въпроса, инерцията му продължи и …

Блиц Новини
Чакърдъкова за борбата за живот: Колко време имам?

Кадри ютуб и снимки ФБ профил Фолклорната певица Николина Чакърдъкова е може би една от най-обичаните и популярни наши певици. Винаги усмихната и лъчезарна зарежда публиката с присъствието и гласа си. Едва ли някой би предположил като я гледа така, че тя е преживяла доста сложни моменти. Николина Чакърдъкова в …

БТВ
Блага и Яни от Бригада нов дом отиват на море това лято

Снимки ФБ, кадри БТВ Спомняте си малкото семейство на Блага и Яни, чиито дом бе преобразен от „Бригада нов дом“. Освен ремонт, за дамата страдаща от коварното заболяване множествена склероза бе осигурен и курс по роботизирана рехабилитация, от която жената чувства подобрение. Но грижите за двете дами не приключват с …

error: Content is protected !!