fbpx

Билалов не издържа: Нямам думи от тази неграмотност

Блиц Новини

Михаил Билалов никога не си е позволявал да прави коментар относно грамотността на участниците в „Стани богат“.

Често обаче от интонацията и изражението му си личи, че е или разочарован, или възхитен, а понякога направо съжалява някой от играчите заради знанията им или липсата на такива.

Този път обаче той не издържа и си каза директно, че не е предполагал, че може да има такава неграмотност.

„Изследване на Евробарометър за 2021. България е страната от ЕС, в която най-много хора си мислят, че динозаври и хора са живели по едно и също време. Неам думи!“

Това написа водещият на Стани богат и актьор в профила си във Фейсбук.


Заваляха лайкове и коментари, но някои от тях само доказват думите му и изследването:

Да ама над 50% от населението на България знае за съществуването на чорапите, докато % в Европа е много по-никък, например в обединеното кралство, това все още е само хипарска мода и се изполва от единици и предимно емигранти!

Хайде, хайде…в САЩ не знаят колко щата имат, а на острова до 10-ти клас не могат да ти изброят дисциплините, които изучават.

абе поостанал е и някой друг динозавър и до наши дни. Те защото са съобразили този факт и затова..

Разбира се, че е вярно…
Само българите имаме нестинари, защото ходим по тази земя още когато беше само магма !

Е, не сме надминали плоскоземците

Те хората вярват, че земята е само на 6000 години (според библията). Така че за всеки християнин е абсолютно ясно, че щом е имало динозаври нема начин да не са живели сред хората.

че как иначе … сем. Флинстоун беше най-популярното филмче (след Ну заяц разбира се).

Аз имам леля,която изобщо не допуска,че те реално са населявали Земята. По-скоро ги слага в графа змейове,чудовища,с една дума нещо от приказките и фолклора.В крайна сметка не успях да я убедя,че ги е имало

Гледали са „Семейство Флинстоун“ хората, нЕма лошо. . Ако се поинтересуваме в какво вярват „братята“ отвъд океана обаче, ще изгубим не само говор, ами и картина.

Да, тук са живели и живеят само РОК динозаври, мнооого добри при това. За другите не зная.

Е, как да не са живели заедно?! Семейство Флинстоун не е ли исторически филм? Ами Джурасик парк?

Ми научете ни,не задавайте само въпроси.
Пишете за всичко на света,ние ще четем,ще се научим и вие ще спасите света,чрез нашите знания.Що не!!!

И за плоската земя е същото,най много вярващи,че и проповедници са у нас

Защо???
Има очевидци които твърдят , че не е така ли?

Митовете за високото ни образование не се покриват с фактите и резултатите в нито една сфера.

Това е само едно от много изследвания, които показват, че в България най-много хора вярват в теории на конспирацията, псевдоучения и са най-лесни за манипулация и жертви на хибридната пропаганда.

България е страната в ЕС, в която най-много хора смятат, че динозаврите и хората са живели по едно и също време.

Едва една трета определят твърдението за „невярно“.

На другия полюс са супер успешни страни като Швеция, Белгия, Германия, Чехия, където масата от хората веднага отговаря, че това е невярно твърдение.

Изследването на Евробарометър не е изненадващо, но е поредното доказателство за слабата обща култура в нашата страна, която пък е едно от обясненията за резултатите, които постигаме като нация.

 

Блиц Новини
Призив за свалянето на Сашо Кадиев от екран

Кадри БТВ Заформя се кампания за отстраняването на Сашо Кадиев като капитан в „Аз обичам България“. Доста възмутени коментари се изсипват всеки път след предаването по негов адрес в социалните мрежи. Поведението на актьора дразни хората, които дори се заканват заради него да се откажат да гледат иначе прекрасното предаване. …

Блиц Новини
Бригадата направи едно дете щастливо

Кадри БТВ „Бригада нов дом“ отново донесе много радост в сърцата на измъчено от болест и проблеми семейство. Момчетата се постараха да дадат един уютен и удобен дом на три поколения дами, които заживяха под един покрив. Девет години Вики и нейната майка Гергана живеят в една стая и се …

Блиц Новини
Крисия призна защо три години кариерата ѝ е била на пауза

кадри Нова телевизия Крисия пусна нова песен след 3 години пауза и се появи по Нова телевизия за да каже къде се е губила толкова дълго. Певицата не даде много ясен отговор, но от думите ѝ се разбра, че просто много е внимавала да не сбърка с изборите, които трябва …

error: Content is protected !!