fbpx
Блиц Новини

Димитър Рачков изглежда във вихъра си на сцената на Капките, но едва ли преживява раздялата толкова леко.

Сега стана ясно, че Анита го е зачеркнала от едно от най-важните места – от Инстаграма си.

Тя е изтрила всичките им общи снимки, но там има много такива с доста по-млади мъже.

Почти под всяка снимка има коментар от сорта на: „А къде е помориецът“, „Поздрави на Рачков“.

Рачков се пени всяка неделя срещу Асен Блатечки и Веселин Маринов и дори се бъзика с баш началника Маги Халваджиян, но всъщност му се налага „през сълзи дори да бъде весел до утре вечер в другия спектакъл“, както пее Васил Найденов в Клоунът.

Рачков запази хладнокръвие и каза, че раздялата с Анита Димитрова е минала съвсем приятелски.

Той е на 50 години, а тя скоро навърши 23.

Едва ли имаше много перспектива пред такава връзка с огромна възрастова разлика.

Все пак миналата година нещата изглеждаха добре.

В жълтите медии дори се спрягаше, че Анита може да е бременна и бургазлията може да стане баща за втори път.

Това обаче се оказа поредната партенка.

Анита също запази достойнство и заяви, че няма изневяра или скандал като причина за раздялата.

Излиза, че всичко е минало делово.

Факт е обаче, че и двамата изтриха общите си снимки от профилите си от Инстаграм, а както знаем това е знак за нещо повече.

Анита обаче остави снимки с доста по-млади мъже от Рачков, което едва ли му действа толкова приятно.

Дали тя е поискала раздялата не е ясно, но всички помним бурната и тежка раздяла на шоумена с Мария Игнатова, с която имаше над 7 години връзка.

Как ще продължи животът?

За младата Анита е ясно – животът е пред нея, стана известна покрай Рачков и светът е голям и възможности дебнат от всякъде.

Актьорът обаче сериозно трябва да се замисли дали иска да прекара живота си като ерген или ще се впусне в нова авантюра.

Към момента изглежда на върха, но в шоу бизнеса всичко е от ден до пладне. Всички видяхме какво стана с шоуто му „С Рачков всичко е възможно“.

При всички положения зрителите още го обичат и му пожелават да намери тих и спокоен пристан. Дано да е с жена, която наистина го уважава заради него самия, а не заради славата и богатството му.

 

Блиц Новини
Алек Младенов: Не ме интересуват мненията на хората

Кадри БТВ От както стана ясно решението на Алек Младенов да не избере нито една от двете дами го разкостиха откъде ли не. От социалните мрежи го заливат коментари, както и гости, поканени в телевизията да му искат обяснение. Какво направи бе брат? Изглеждаше, че направи всичко това заради майка …

Блиц Новини
Ергенът Алек Младенов: Съвестта ми е чиста

Кадри БТВ Голяма изненада поднесе Алек Младенов с решението си да не избере нито една от двете претендентки за сърцето му. Зрителите са шокирани, но най-вече дамите, които най-малко са очаквали този развой на събитията. Алек се сбогува с двете дами с емоционално видео, в което поотделно благодари и на …

Hell's kitchen
Камелия щастлива, Чоткин спечели Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Лъчезар Чоткин е името на големият победител в сезон 6 на „Хелс Китчън“. Той успя да се пребори със Станислав Димитров и спечели голямата награда от 100 000 лева. Шеф Виктор Ангелов се обърна към двамата в присъствието на неговите су-шефове, родителите и близките на финалистите и …

error: Content is protected !!