fbpx
Блиц Новини

Кадри: БТВ

Един от най-емоционалните епизоди на седми сезон на „Сървайвър“ бе излъчен снощи. В него племето „Войни“ успя да спечели битката срещу „Известни“ и така получи отдавна жадувана награда.

Водещият Ваня Джаферович им даде снимки, пратени им от най-близките, на които са написани послания. Последваха много рев и сълзи от изстрадалите съплеменници, които са на 9000 километра от родината си вече повече от месец. Преди десетина дни те изпуснаха успеха в друга игра, при която наградата бе подобна – тогава „Известни“ бяха зарадвани с писма от своите най-близки хора.

Още с постигането на победата при „Войни“ започнаха да се ронят сълзи, тъй като участниците предчувстваха какви силни емоции ги очакват. Всеки четеше редовете, написани му от любимите хора, гледаше снимките и ревеше.

Най-сериозно самообладание запази най-възрастният участник – 49-годишният Светослав Славчев, който е брат на популярния поп-фолк изпълнител Константин. Личеше си, че Светльо е много развълнуван, очите му много се навлажниха, когато четеше посланието от своя брат, но все пак се опитваше да се владее. Коцето му бе пратил черно-бяла снимка от периода, в който са малки деца.

„Тук съм с моя брат, с който имаме около три години разлика. Това е моето малко братче Коцето, така известния певец Константин, който безкрайно много обичам“, каза Светльо, след което прочете посланието от изпълнителя на „Черна роза“ и „Палатка“: „Брат ми, винаги си бил моето вдъхновение. Бъди с твърдостта и блясъка на камъните, които познаваш. Липсваш ни много и ще те чакаме с последния полет“.

„Благодаря ти, Коцко, обичам те. Поздрави на всички мои близки. Обичам ви безкрайно много“, каза Светльо, който работи като гемолог.

След това Светослав разказа за най-голямата болка в живота си.

„Имам две деца – син на 27 години и дъщеря на 4. В момента съм сам – нямам съпруга, нямам жена, нямам гадже. В момента медитирам сам. Като се върна от „Сървайвър“ много ще се радвам да си видя дъщерята и да я прегърна, защото в последната година не съм я виждал много. Представям си, че ме гледа и че се радва. Баща й трябва да не я разочарова. Искам да е горда с играта на баща си“, каза Светослав.

Блиц Новини
Чакърдъкова за борбата за живот: Колко време имам?

Кадри ютуб и снимки ФБ профил Фолклорната певица Николина Чакърдъкова е може би една от най-обичаните и популярни наши певици. Винаги усмихната и лъчезарна зарежда публиката с присъствието и гласа си. Едва ли някой би предположил като я гледа така, че тя е преживяла доста сложни моменти. Николина Чакърдъкова в …

БТВ
Блага и Яни от Бригада нов дом отиват на море това лято

Снимки ФБ, кадри БТВ Спомняте си малкото семейство на Блага и Яни, чиито дом бе преобразен от „Бригада нов дом“. Освен ремонт, за дамата страдаща от коварното заболяване множествена склероза бе осигурен и курс по роботизирана рехабилитация, от която жената чувства подобрение. Но грижите за двете дами не приключват с …

Блиц Новини
Яни от „Фермата“ очаква първороден син

Снимки и кадри инстаграм Феновете на селскостопанското риалити „Фермата“ няма как да не си спомнят Яни от Козлец. Той бе сред най-колоритните и забавни участници в шоуто, пък и грабна голямата награда в трети сезон. След това взе участие и в сезон осем, след края на който му потръгна в …

error: Content is protected !!