fbpx

Елина се разрови в чаршафите на Едис, но това припомни трагедия със смърт в Сървайвър

Блиц Новини

кадри bTV, YouTube/Edis Pala: Елина направи грозно впечатление в Сървайвър като почна да прави нещо изключително недостойно и невъзпитано – да обсъжда личния живот на един участниците – Едис.

Това некултурно занимание обаче припомни една от най-големите трагедии в Сървайвър.

Абонираната за номинациите във „Войните“ в Сървайвър Елина направи много дръзко предположение за модния дизайнер Едис и даде да се разбере, че ако за пореден път оцелее в зрителския вот, ще играе срещу него.

Тя потвърди тази нова стратегия и на племенния съвет като номинира от своя страна тъкмо него.

Елина се чувства застрашена от Едис

Ели призна по-рано на Геновева, че се чувства застрашена от Едис, дори и да остане в „Сървайвър“.

Причината е в неговата известност. „Той има много последователи, сигурно цялата ЛГБТ общност е зад гърба му“, обясни Елина.

Защо обаче тя е предположила, че Едис е представител на спомената общност, е друг въпрос.

Много е вероятно това да не се основано на друго, освен на стереотипно мислене – заради професията, заради жестовете или заради проявите на добро възпитание. Разбира се, може и да предполага, че тези хора харесват дрехите от неговата марка, но по тона ѝ личеше нещо повече.

Фактите са, че поне според медийните публикации и интервюта, дизайнерът Едис Пала е по-скоро разбивач на женски сърца с много връзки, но само с жени. В старо интервю той дори признава, че е получавал намеци от мъже, но без нищо друго, както и че е привлечен от по-зрели дами.

Медийните изяви на Едис Пала преди години обаче издават един интересен факт, който може би има връзка със Сървайвър и мотивацията му да се включи в играта. Той признава в интервю преди няколко години, че най-важният му човек в живота е Кристина. Тя е дъщеря на Нончо Воденичаров – певецът и кмет на Раднево, който изгуби живота си точно в четвъртото издание на българския „Сървайвър“ през 2009-а. Причината за кончината му, която посочиха лекарите, беше масивен инфаркт.

Блиц Новини
Крисия призна защо три години кариерата ѝ е била на пауза

кадри Нова телевизия Крисия пусна нова песен след 3 години пауза и се появи по Нова телевизия за да каже къде се е губила толкова дълго. Певицата не даде много ясен отговор, но от думите ѝ се разбра, че просто много е внимавала да не сбърка с изборите, които трябва …

Блиц Новини
Всички сме в грешка! Проф. Мурдаров каза истинското значение на думата „нелицеприятен”

кадри БНТ Думата „нелицеприятен”, която се използва доста често от много хора, изобщо не значи това, което те си мислят. Това изненадващо разкритие направи езиковедът и преводач проф. Владко Мурдаров по БНТ. При поредното си гостуване при Георги Любенов беше категоричен, че тази дума изобщо не е синоним на „грозен”. …

Блиц Новини
Доста момичета в „Ерегенът” си имали гаджета отвън, разкри Екатерина

кадри bTV, YouTube/Надкаст Не само една, а няколко кандидатки за сърцето на Алек трябваше да бъдат изгонени от „Ергенът” служебно. Това разкри отпадналата Екатерина. Тя на практика потвърди, че в имението бързо се е разбрало, че Габриела  и Памела са сестри, преди това да беше разкрито официално от продукцията. Екатерина …

error: Content is protected !!