fbpx
Блиц Новини

Кадри: Евгения Джаферович, Инстаграм и фейсбук, Сървайвър: Ваня и Женя Джаферович се събраха

За любовта разстоянията не съществуват. Тази максима бе потвърдена от Евгения Джаферович, която прелетя почти 9000 километра, за да отиде при съпруга си Ваня. Той е водещ на седми сезон на „Сървайвър“, като риалитито за търсачи на силни усещания върви почти директно с излъчванията по телевизията.
Шоуто се снима в Доминиканската република, а в него участват два отбора – „Известни“ и „Войни“.

Ваня бе изненадан съпругата си, която реши да го посети. Тя публикува кадри от летището, на което сюрприза нищо неподозиращия си любим. „Няколко седмици планирам изненада. Вчера на летището той очакваше приятел, който му каза, че идва с подарък. А мен очакваше седмица по-късно. Лошото беше само, че Ваня Джаферович се притесни жестоко. По време на полета не му вдигах телефона няколко часа и трябваше да разваля изненадата, а оставаха само 5 часа до кацането ни. И все пак щастието е огромно“, написа тя към видеото в Инстаграм.

Това най-вероятно потвърждава слуховете, че Евгения вече не е част от „Като две капки вода“, което върви по конкурентната на БТВ „Нова телевизия“.

Тя работеше в екипа като гримьорка в последните издания на шоуто за имитации, но сега информациите сочат, че продуцентът Маги Халваджиян се е разделил с нея, което обаче не е потвърдено официално от никого.

Любопитното е, че съпругата на водещия допреди няколко месеца бе участничка в друго подобно риалити – „Игри на волята“ по „Нова“, където показа завидни умения в разнообразни игри за оцеляване. Тя бе доста дейна и в социалната игра, където според много от зрителите умело изграждаше коалиции и с лека ръка влияеше за отстраняването на ненужните й съплеменници.

Тя и бившия футболист са заедно от много години, а плод на любовта им са двете им деца – син и дъщеря.

Под видеото има много лайкове и мнения, а сред коментиралите са и някои популярни личности. Новинарката на БТВ Поли Гергушева е написала „Най-хубавата изненада!“, братовчедката на Маги и Джуди Халваджиян – Ахвани, е публикувала „Урааа“, а самият Ваня е реагирал с емотикони сърчица.

Сред известните личности, които са лайкнали видеото, са Гала, Ивайло Захариев, Кремена Халваджиян, Мартина Вачкова, Жоро Тошев, Христо Мутафчиев, Деляна Маринова-Джуджи, Ралица Паскалева, Мариан Станков-Мон Дьо, Ралица Паскалева, Златка Димитрова, Йонна Темелкова, Алекс Петканова, Георги Блажев и други.

Блиц Новини
Крисия призна защо три години кариерата ѝ е била на пауза

кадри Нова телевизия Крисия пусна нова песен след 3 години пауза и се появи по Нова телевизия за да каже къде се е губила толкова дълго. Певицата не даде много ясен отговор, но от думите ѝ се разбра, че просто много е внимавала да не сбърка с изборите, които трябва …

Блиц Новини
Всички сме в грешка! Проф. Мурдаров каза истинското значение на думата „нелицеприятен”

кадри БНТ Думата „нелицеприятен”, която се използва доста често от много хора, изобщо не значи това, което те си мислят. Това изненадващо разкритие направи езиковедът и преводач проф. Владко Мурдаров по БНТ. При поредното си гостуване при Георги Любенов беше категоричен, че тази дума изобщо не е синоним на „грозен”. …

Блиц Новини
Доста момичета в „Ерегенът” си имали гаджета отвън, разкри Екатерина

кадри bTV, YouTube/Надкаст Не само една, а няколко кандидатки за сърцето на Алек трябваше да бъдат изгонени от „Ергенът” служебно. Това разкри отпадналата Екатерина. Тя на практика потвърди, че в имението бързо се е разбрало, че Габриела  и Памела са сестри, преди това да беше разкрито официално от продукцията. Екатерина …

error: Content is protected !!