fbpx

Красавиците на „Фермата“ отново заедно

Блиц Новини

Снимки инстаграм

Покрай множество риалити формати, които заливат зрителя в момента, едно любимо за много от тях е позабравено. Вълненията покрай „Фермата“ останаха в отминалата година, но част от участниците в нея напомнят за събитията, случили се там.

Четири дами създадоха здраво приятелство по време на престоя си в стопанството. И сега са заедно и щастливи в компанията си.

 

Аксения, която стартира престоя си доста колебливо и травмиращо за нея, излезе съвсем друг човек и с Валерия най-вече са неразделни.

Четирите момичета, победителката Веселка, Нина, Вал и Аксения поздравиха феновете си с красива снимка и разбира се получиха много позитивни отзиви.

Великолепната Четворка!Красавици!

Толкова сте прекрасни! Давате пример за женската сила и доказвате, че женското приятелство не само съществува, но и е с огромна мощ, когато се налага! Адмирации!

Лъчезарни,усмихнати и позитивни! Бъдете здрави момичета!

Сладуранки. Липсвате ми.

Дамите публикуват снимки от различни събития, но са винаги заедно. Изпитанието „Фермата“ скрепи едно истинско приятелство.Друг култов участник Митко Господинов – Гуспата е на върха на щастието, тъй като преди дни прегърна най-малката си дъщеричка. Това за Митко е трето дете, но първо за Славия.

„Добре дошла моя мъничка, но огромна любов Дисиа. С мама си пожелаваме здраве, за да бъдем до теб докато растеш, да се радваме на детския ти смях, на първите ти крачки и думички.


Ще те напътстваме в дните ти напред и ще ти дадем основите на един добър живот. А ти мило мое момиче, ще станеш силна и борбена, ще бъдеш добър човек, защото никога няма да забравиш чия дъщеря си“. Това написа щастливия баща в социалните мрежи.

Блиц Новини
Зрителите са в шок от въпрос в „Аз обичам България”, искат спиране на шоуто

кадри bTV Въпрос в телевизионната игра „Аз обичам България” ядоса много зрители в петък вечер и предизвика вълна от недоволство в социалните мрежи. Според някои той изобщо не е подходящ за семейно и патриотично предаване. Интересно е, че въпросът, който се появи в най-напрегнатия момент в играта, шокира дори и …

БГ звезди
Веско Маринов: Родих се селянин, станах гражданин

кадри Нова телевизия Емоционална изповед направи по Нова телевизия естрадната звезда Веселин Маринов. Певецът призна, че е изпитва страх да посети родната си къща в Полски Тръмбеш, която е единственото място, което нарича „у дома”. „Никой не ме чака вече там”, обясни Маринов, едва удържайки сълзите. Той се върна назад …

Блиц Новини
Шеф Кустев за скандала със Сашо Кадиев: Преди да ме ядоса, да пита майка си!

кадри bTV От няколко дни зрителите на bTV очакват с интерес новия епизод на „Аз обичам България”. Основният им мотив е да видят ще яде ли Сашо Кадиев бой от шеф Кустев. От кадрите в аноннса за играта се вижда, че актьорът и звездата на „Мастършеф” не просто се карат, …

error: Content is protected !!