fbpx
Блиц Новини

кадри bTV: Изгонената от Ергенът заби Цитиридис
След като изхвърчаха от “Ергенът” две от най-ярките участнички в романтичното риалити, те кацнаха на канапето в Шоуто на Николаос Цитиридис. Той пък представи отпадналите от шоуто Милица и Мони съответно като най-емоционалната и най-безчувствената от участничките.
Двете момичета, които Евгени прати към дома рано-рано, нямаха вид на изгубили. Те са доста доволни от участието си, макар и по различни причини.


На Милица шоуто ѝ се е отразило добре, защото има ново гадже. “Никога не оставам без любов”, заяви със самочувствие тя.

Мили извади пред Николаос червена кутия, в която е събрала листата на розите, които останалите участнички ѝ подариха от солидарност, когато Ергенът я остави без цвете точно на 8 март.


“Спечелих сърцата на 20 жени”, заяви доволна участничката, която ще се запомни най-вече с “бисерите” си като това, че иска “обратност” от Евгени и че му подари – по собствените ѝ думи – “обливка” от бюста си. Мони пък заяви, че си чака медала за храброст заради обидите, които понеси от други участнички в шоуто.


“Разбих стереотипите за красивите направени жени. Показах, че имам душевност, ум, разум”,

това посочи като свой успех в “Ергенът” екзотичната танцьорка. Цитиридис се съгласи с Мони, че тя е успяла да устои на обидите на “двуглавата, триглавата ламя, или там каквито животни има”, което не беше много ласкателен коментар към момичета, които остават в надпреварата за Евгени.
Водещият направи предположение, че или Валерия или Айлин ще спечелят формата, по това, което той вижда.
“Трябва да си смениш диоптъра, или си направо за лазерна корекция. Имах по-високо мнение за теб”, затапи го Мони. Коментарът ѝ накара дори музикантите от бенда да се разсмеят. “Вие трябва да сте на моя страна”, смъмри ги Николаос, който явно не очакваше подобен отговор от танцьорката.


“Те са вече мои момичета, като не ги иска Евгени. Ние в bTV си менкаме”, с този коментар Цитиридис завърши срещата си с отпадналите от “Ергенът”.

Телевизията пък “изцеди” още малко от Мони и Мили, като след петък вечер, ги показа в студиото си в събота сутрин в интервю с Диана Любенова. Там пък Мони призна, че още от първия контакт с Евгени е разбрала, че нищо няма да се случи между тях и на практика не се е борила за него.

БГ звезди
БТВ прекали с Мария Силвестър, не могат да ѝ вземат думата

кадри bTV Водещата на „Бригада Нов дом” Мария Силвестър буквално превзема ефира на bTV тази седмица. Нейното присъствие започна с едно от най-обсъжданите предавания в родния ефир, продължава през участието ѝ в сериала „Алфа”. На всичко отгоре зрителите ще я виждат всеки ден като седмичен коментатор в „Преди обед”. Още …

Блиц Новини
Най-харесваната двойка напусна „Един за друг“

Кадри Нова ТВ Една от най-харесваните двойки от романтичното риалити „Един за друг“ напусна предаването на крачка от финала. Дилян и Петя се изправиха на елиминации срещу Сияна и Светослав и решаващият глас за това дойде от хората, които те смятаха за свои най-добри приятели Галена и Петър. Петя повече …

Блиц Новини
Доктор Ненков: Трябва отношение на лекар към пациент

Кадри Нова ТВ Вече всички са свикнали където и да се появи д-р Мирослав Ненков да има забавни истории, вицове и много смях. Драмата с личният му лекар Атанас Пелтеков имат такива в излишък и разказаха някои от тях пред Лора Крумова. Идва пациент за консултация. Става въпрос за дама, …

error: Content is protected !!