fbpx

Софи Маринова показа снахата, Лоренцо се сгоди за Мария

Блиц Новини

кадри bTV

Софи Маринова грее от радост, защото синът ѝ Лоренцо ще се жени. Той вече е предложил брак на Мария, с която се познават от деца. Предстои обаче истински ромски годеж, в който бъдещата булка ще бъде искана от родителите ѝ с печени агнета и пилета. Това разказа Софи в Шоуто на Николаос Цитиридис.

Лоренцо направил предложението за брак на приятелката си в Дубай, където двамата били на частно сафари заедно с майка му. Всичко било много трогателно и дори имало сълзи от радост, сподели Маринова. На мястото имало и други българи, които се развълнували от новината.

“Мамо, искам цигански годеж, с ядене и музика!”, това обявил Лоренцо на мегазвездата на поп фолка. Естествено и както винаги, Софи е готово на всичко за сина си. По всичко личи, че тя е много доволна от избора му на половинка и истински харесва бъдещата си снаха.

В Дубай Лоренцо паднал на коляно с пръстен пред Мария, но в България двойката ще спази всички правила на ромските традиции. Годежът ще е само с близките роднини, обясни Софи Маринова.

“До 100 човека?”, пошегува се по този повод Цитиридис. Софи разкри и още една подробност за бъдещото семейство, макар че може би те не са искали това. Както се знае и от други ситуации, Маринова не може да пази тайни. Тя издаде, че сватбата е планирана за март догодина. Вероятно предстоящата година ще бъде посветена почти изцяло на подготовката.

Ще пее ли Софи Маринова на сватбата на сина си е излишен въпрос, но Цитиридис все пак го зададе. В отговор звездата призна, че не само ще пее, но освен нея може и да няма други изпълнители. “Искаме само ти да ни пееш”, това казали влюбените на Софка и тя сподели това с огромна гордост пред цяла България.

 

Блиц Новини
Люси Иларионов: Веско Маринов вися на въже заради клип

Кадри ютуб „При ТоТо“ и видеоклип Веселин Маринов Режисьорът Люси Иларионов е пълен с истории покрай снимането на клипове на родни звезди. извади на показ някой пикантни детайли от кухнята на поп фолка. Продуцентът отрязал големите фолк звезди от лекия жанр Eмилия и Ивана, без да му мигне окото. Това …

БТВ
Именикът проф. Георги Рачев с лоша прогноза

Кадри БТВ Вчера бе един от най-големите църковни празници. Християните почетоха името на свети Георги, а също и деня на храбростта. Професор Георги Рачев в типичния си стил разказа за произхода на името си, какво означава и къде се почита. Свети Георги е много интересен светия. Той може би е …

Блиц Новини
Започна наддаването за победител в Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Краят на кулинарното шоу Хелс китчън наближава и започнаха залагания кой от останалите вътре участници ще грабне голямата награда от 100 000 лв. Четирима мъже се спрягат за основни претенденти за финала в шоуто. Това са Лъчезар Чоткин от Дупница, Димитър Красенов, който от 8 години живее …

error: Content is protected !!