fbpx

Участничка изнерви Билалов в „Стани богат“

Блиц Новини

Кадри БТВ: Участничка изнерви Билалов в „Стани богат“

След страхотното представяне на журналиста Александър Кацаров в „Стани богат“, в стола на богатството седна Гергина Филипова. Дамата се представи като дипломиран кулинар, който обаче не обича да готви и мечтата й е да стане здрава и богата бабичка.

Мотивацията й за участие в играта е да спечели пари, призна си дамата, не като повечето играчи, дошли с цел да се предизвикат и проверят знанията си.

Изпита затруднение да отговори от какво е направен троянския кон, успя все пак да се сети, но се изправи веднага пред още по-сложен. На въпрос „Кое превръща кражбата в грабеж според правната дефиниция на двете престъпления“ Гергина отговори, че за нея това са синоними, но все пак поиска помощ от публиката. Билалов надълго и широко й разясни разликата между тези две понятия.

Веднага дойде следващият супер сложен въпрос „Къде се пие най-много кафе“. Дългото умуване изнерви водещия, той положи много усилия да я насочи към верния отговор, но не бе достатъчно, затова дамата поиска втори жокер 50:50. След като отговорите оредяха тя все пак посочи Финландия.

 

Защото е тъмно, да ги държи будни, предположи участничката.

А такааа, верен отговор, с облекчение си отдъхна Билалов.

Още не си поела дъх и се появи следващия въпрос: В коя област, освен музиката, е експерт китаристът на „Куийн“ Брайън Мей.

Виждаш ли го като астрофизик примерно, отново помогна водещия, но това не бе достатъчно за дамата и тя поиска последния си жокер „обади се на приятел“. С негова помощ достигна до грешния отговор изобразително изкуство и играта бе дотук.

Зрителите останаха меко казано разочаровани от играта на Гергина.

На такива и 500 лева са им много.

Не е глупава. Необразована е. Младите са необразовани. И вината не е тяхна.

Боли ме като слушам, какво говори. Какъв подбор на участниците, какво чудо… Пускайте им поне базови IQ тестове.

Вижте, че разсъждава като десетгодишна. Въобще даже не разбира въпросите.

Горката, измъчиха я с тия въпроси! Трябваше да и задават въпроси като за готвачи.

Блиц Новини
Иван и Андрей се заядоха яко с „Българската Коледа”: Върхът на лицемерието!

кадри YouTube/Иван и Андрей Неофишъл „Българската Коледа” е връх на лицемерната благотворителност, това заяви продуцентският дует Иван и Андрей в своето предаване „Неофишъл”, което се излъчва в YouTube. Двамата буквално се нахвърлиха с остри коментари срещу най-известната дарителска кампания, но и на другите подобни, в които участват политици. Тезата на …

Блиц Новини
Дете с церебрална парализа получава уютен дом от Бригадата

Кадри БТВ Тази събота  „Бригада Нов дом“ ще направи сложен ремонт, за да подари удобен дом на лъчезарно момиче с церебрална парализа за нейните нужди. Това анонсираха от БТВ за предстоящия епизод на предаването. Герои в новия епизод са отново семейство със сложна съдба. Гергана сама се грижи за 18-годишната …

Блиц Новини
Фенките на „Ергенът” плачат: Алек, защото изгони най-свястната?

кадри bTV Зрителите са дълбоко разочаровани от развитието на ситуацията в „Ергенът”. След като Екатерина беше изненадващо изгонена от имението, в социалните мрежи заваляха коментари, които почти без изключение са отрицателни. Феновете на предаването са разочаровани и озадачени: „Ужас! Това беше една от дамите, които бях най-скромни, възпитани, тактични, красиви …

error: Content is protected !!