fbpx

Малката врачанка Цвети си намери майстора в Хелс кичън

Hell's kitchen

Кадри Нова ТВ: Цвети си намери майстора в Хелс Китчън

Още с влизането си в Хелс кичън Цвети и Кристиан кръстосаха шпаги.

Оказа се, че тя му има зъб още от кастингите за влизане в предаването, защото е изказал мнение, че чинията й не струва. Малката врачанка не пропусна да му го върне.

На втория кастинг ми обиди чинията, каза, че не е на такова ниво, захапа го тя още от вратата. А то кво се оказа, аз дойдох тук първа, а ти дойде последен. Явно е била по-хубава.

На това пискливото момиче Цвети въобще не знам къде й е драмата, учуди се Кристиан на реакцията й.

Спорът между двамата продължи и при гостуването на червения отбор в къщата на Мартин.

Двамата стояха един до друг и Цвети се подпираше на него за да даде наздравица на останалите. Това хич не хареса на варненеца и й направи забелележка през зъби:

Ако още веднъж ми пипнеш ризата, ще те застрелям.

Тя както си хапва и после решава да се избърше, възмути се той.

Зрителите веднага скочиха срещу него в защита на любимката си Цвети.

Не видях да се бърше, по- скоро го подпря за да каже „наздраве“.

Така праиме ние у Враца ебаси нежния 😅

Е ся , за една риза ли е ! На къде отива този свят една риза по важна от “ Над нещата “, та тя е още дете какво й си кани. Ако си обърше някой мъж от ризата му ще мълчи и ще е по нисък от тревата .
“ Алфа “ мъжкар

Други наистина видяха проблем в това и са съгласни с Кристиан.

Всички тези коментиращи може и да са свикнали да си бършат мазните ръце в ризите на хората, и чужда жена да им подляга в национален ефир, но това за Кристиан не е нито приемливо, нито ще бъде приятно за жена му, която го гледа.

Началото на враждата между тях е поставено и едва ли това ще бъде последното пререкание между двамата.

Блиц Новини
Крисия призна защо три години кариерата ѝ е била на пауза

кадри Нова телевизия Крисия пусна нова песен след 3 години пауза и се появи по Нова телевизия за да каже къде се е губила толкова дълго. Певицата не даде много ясен отговор, но от думите ѝ се разбра, че просто много е внимавала да не сбърка с изборите, които трябва …

Блиц Новини
Всички сме в грешка! Проф. Мурдаров каза истинското значение на думата „нелицеприятен”

кадри БНТ Думата „нелицеприятен”, която се използва доста често от много хора, изобщо не значи това, което те си мислят. Това изненадващо разкритие направи езиковедът и преводач проф. Владко Мурдаров по БНТ. При поредното си гостуване при Георги Любенов беше категоричен, че тази дума изобщо не е синоним на „грозен”. …

Блиц Новини
Доста момичета в „Ерегенът” си имали гаджета отвън, разкри Екатерина

кадри bTV, YouTube/Надкаст Не само една, а няколко кандидатки за сърцето на Алек трябваше да бъдат изгонени от „Ергенът” служебно. Това разкри отпадналата Екатерина. Тя на практика потвърди, че в имението бързо се е разбрало, че Габриела  и Памела са сестри, преди това да беше разкрито официално от продукцията. Екатерина …

error: Content is protected !!