fbpx

Гери Малкоданска и Никол Станкулова разказаха как се променили телата им по време на бременността

На кафе

кадри Нова телевизия

Гери Малкоданска и Никол Станкулова са едни от най-красивите българки, не само в Нова телевизия, но и в целия роден ефир. Гала събра двете синоптички в предаването си и като цяло атмосферата беше много позитивна и възторжена. Гери и Никол разказаха подробно за радостите и трудностите на майчинството, за забавните моменти с децата на общата им почивка, за мъжете си и за връщането на работа в телевизията. Станкулова вече се завърна в ефира на Нова, а както личи, скоро ще видим на екран и Малкоданска.

Към края на предаването обаче Гала, която е в близки отношения и с двете, започна да задава крайно тенденциозни въпроси на гостенките си. Тя си и призна, че понеже зрителите сигурно вече завиждат на Никол и на Гери за красотата и успеха им, ще подсили тази емоция.

„Гери, ти колко килограма качи, като беше бременна?“, попита без заобикалки Гала. Малкоданска се разсмя, но после категорично отказа да отговори на въпроса.

„Отговори, да те намразят зрителките“, подкани я Гала.

„Няма да отговоря, искам да си запазя любовта на хората“, отвърна синоптичката.

 „Аз и двата пъти качих по 10-11 кг“, побърза да се похвали Никол Станкулова, която очевидно си е върнала страхотната форма. „55 кг съм по принцип, станах 65“, уж невинно се изфука тя.

„Добре, тя понесе омразата на публиката“, коментира Гала и директно се обърна към зрителите: „И за да добавя още една капка към отровата – и ядат!“

След това водещата прехвърли темата към кулинарните умения на мъжете на Никол и Гери. Оказа се, че и двамата са добри в кухнята.

„Айде сега, мразете ги още повече, и на мъже случиха!“, възкликна триумфално звездата на „На кефе“.

Гала обаче продължи да се заяжда с Гери Малконадска, като вкара интрига около завръщането ѝ в ефир.

„Кога ще се връщаш? Трябва ли да омилостивявам някого?“, попита тя. „Още малко“, отговори загадъчно Гери, като така и не стана ясно дали забавянето е заради мъжа ѝ или по друга причина.

Блиц Новини
Най-харесваната двойка напусна „Един за друг“

Кадри Нова ТВ Една от най-харесваните двойки от романтичното риалити „Един за друг“ напусна предаването на крачка от финала. Дилян и Петя се изправиха на елиминации срещу Сияна и Светослав и решаващият глас за това дойде от хората, които те смятаха за свои най-добри приятели Галена и Петър. Петя повече …

Блиц Новини
Доктор Ненков: Трябва отношение на лекар към пациент

Кадри Нова ТВ Вече всички са свикнали където и да се появи д-р Мирослав Ненков да има забавни истории, вицове и много смях. Драмата с личният му лекар Атанас Пелтеков имат такива в излишък и разказаха някои от тях пред Лора Крумова. Идва пациент за консултация. Става въпрос за дама, …

Нова тв
„Мъжките“ майки скочиха на Петя от „Един за друг“

Кадри Нова ТВ Романтичното риалити „Един за друг“ е вече към края си и двойките водят ожесточена борба за оцеляване. Дамите все по-смело се впускат в изпитанията за да се задържат на върха на класацията. Финалната индивидуална игра за жените изискваше бърза мисъл, добри математически умения и стабилен вестибуларен апарат. …

error: Content is protected !!