fbpx

Легендата Георги Новаков за Сашо Морфов: Хлапак! Добре, че е нямал бутилка водка

БГ звезди

кадри bTV

Един от доайените на Театъра на армията направи емоционален коментар по проблемите в Народния театър. Актьорът Георги Новаков започна коментара по темата в студиото на bTV с думите: „Добре, че е Сашо Морфов е имал само флумастер, а не бутилка водка“. След това той заяви, че постъпката на режисьора в протест срещу ПР-а на театъра и преди това депутат от ДПС Велислава Кръстева е хлапашка.

Новаков коментира, че нещо е провокирало Морфов, за да драска по враните в театъра. Той не спести и критиките към директора на Народния театър Васил Василев. „Той отдавна е в тези игри“, обясни актьорът в разговор с Златимир Йочев.

„Някой иска да ни раздели на добри и лоши, на талантливи и администратори“, каза актьорът. Той определено не взема страна в конфликта и съжалява, че гилдията е разделена по повод скандала в една от най-големите културни институции у нас.

„Едни пишат на султана, други – Камен Донев, милия, пише на… Арменския поп“, каза с тъжна усмивка Новаков. Както е известно, Донев твърдо застана на страната Сашо Морфов и дори публично поиска оставката на директора Васил Василев. Любимецът на публиката призна, че никога не е харесвал Василев и че имат стар конфликт.

Георги Новаков изрази съжаление, че Александър Морфов е изразил толкова директно недоволството си. Според Георги Новаков, режисьорът е пропуснал шанса да го покаже чрез изкуството си, на сцената, което със сигурност е щяло да бъде по-добре за всички. Така конфликтът е щял да стигне по много по естествен начин до публиката, вместо да предизвика срам във всички, които обичат Народния театър.

Блиц Новини
Математикът Калоян Гешев: Искам да стана учител

Кадри БТВ Нашите деца са повод за гордост в различни области от математика, химия, биология и където и да се появят обират първите места и медалите. Не един и два примера имаме вече за младежи, отдадени на науката и доста напреднали в материята, въпреки младостта си. Макар да е само …

Блиц Новини
Блага след рехабилитацията, подарък от Бригадата: Състоянието ми се подобри

Кадри БТВ Семейството на Благовеста и Християна, които видяхме в последния епизод на „Бригада нов дом“ спокойно си живеят в обновеното жилище. Един от най-сериозните проблеми, пред които семейството беше изправено, беше течът от тавана, който влизаше в кухнята. Благодарение на бригадата, тези мои тревоги престанаха, вече няма никакви течове, …

БТВ
Наш учен върви уверено към големите пари в „Стани богат“

Кадри: БТВ Много силна игра в „Стани богат“ прави българският учен доц. Аспарух Камбуров. Той е първият, който е направил високо точни джипиес измервания и лазерно 3D сканиране на Земята. Стъпвал е на невероятни места из цялата планета като Моголия, Непал, Тунис, а е и част от екипа на Христо …

error: Content is protected !!