fbpx

Любовни трепети в Хелс Китчън

Hell's kitchen

Кадри Нова ТВ

Най-често в центъра на вниманието в „Кухнята на ада“ е Цветомира от Враца и пътуването до дома на Мартин не беше изключение.

Цветомира сама предизвика колегите си да подхванат темата за сватба между нея и новото попълнение в отбора от Русе Людмил Мацоев.

Ама Мацоев как се е изцепил с панталон и риза, все едно ще ходи на сватба, направи му тя комплимент в автобуса. Това стана повод останалите да видят нова двойка в лицето на двамата.

Отборът ми избраха Мацоев за съпруг, нито са ме питали искам ли го или не, но така станаха нещата. Ние се оженихме още тук, коментира Цвети.

Мацоев на който явно не му е неприятна темата я посъветва:

Ще си търсиш мъж от Русе.

Другият път сме на гости в Русе и той ще ме запознае със свекъра и свекървата. Нещата напреднаха по време на гостуването. Цвети скъси дистанцията и беше прилепена вече към Людмил, който изглеждаше учуден от поведението на момичето. През цялото време тя се смееше гръмогласно, дори леко досади на останалите от компанията.

Оказа се Цвети му е хвърлила око още по време на кастингите за участие в Кухнята на ада.

Ооо Люси браво, бях за теб, посрещна го радушно с влизането му в общежитието след победата му над Борянка. Не такова бе отношението й към варненеца Кристиян, който й направил лошо впечатление тогава. Направил е коментар на това, което е в чинията й. Тя намери начин да му го върне, като подчерта, че се е преборила първа да влезе и вече две седмици да трупа стаж преди него. Цвети изглеждаше много горда с това си постижение.

Постепенно ден след ден отношенията им явно се надграждат. Врачанката изглежда готова да заживее зад граница и по-точно Хага, където работи Людмил от години в един от ресторантите на Джейми Оливър.

 

Блиц Новини
Математикът Калоян Гешев: Искам да стана учител

Кадри БТВ Нашите деца са повод за гордост в различни области от математика, химия, биология и където и да се появят обират първите места и медалите. Не един и два примера имаме вече за младежи, отдадени на науката и доста напреднали в материята, въпреки младостта си. Макар да е само …

Блиц Новини
Блага след рехабилитацията, подарък от Бригадата: Състоянието ми се подобри

Кадри БТВ Семейството на Благовеста и Християна, които видяхме в последния епизод на „Бригада нов дом“ спокойно си живеят в обновеното жилище. Един от най-сериозните проблеми, пред които семейството беше изправено, беше течът от тавана, който влизаше в кухнята. Благодарение на бригадата, тези мои тревоги престанаха, вече няма никакви течове, …

Hell's kitchen
Симона мечтае да бъде криминалист, сладкар и инвеститор

Кадри Нова ТВ Въпреки първоначалното впечатление, което остави и у зрители и участници Симона успя да обърне мненията за себе си. За два месеца ти научи адски много. Научи почти всичко, което можех да ти дам. С тези думи я изпрати шеф Ангелов от Хелс китчън и всички са съгласни …

error: Content is protected !!