fbpx

Азис награби мъж като Ангел и Жоро Игнатов го погна

БГ звезди

снимка Фейсбук/Принц Азис: Азис награби мъж като Ангел, но Жоро Игнатов се намеси

Много развълнуван и вдъхновен от красотата на млад мъж, Азис написа дълъг статус във Фейсбук. В него той разказва за среща в клуб с обекта на възхищение. Ето какво написа фолк легендата за случката:

“Погледнах го. Седеше срещу мен. Очите ни се засякоха. Аз черен, той като герой от филм на “Марвел”. Бял, красив, библейски някак. Само ангелските криле ги беше оставил някъде, сигурно за да не създава паника. Не можах да откъсна очи от него! Толкова силно исках да го покажа на близките си. Да споделя…

За първи път в живота си исках да се снимам с някого! Не събрах смелост. Исках да го пипна, поне по косата. Мислех, че току що е кацнал от Норвегия или Исландия или не знам от къде”.

Въпреки че не събрал смелост да говори с “ангела”, който срещнал в клуба, Азис го срещнал отново само ден по-късно. По ирония на съдбата той го срещнал в следващото място, в който се канил да пее. Оказало се, че светлият мъж не е скандинавец, а чист българин.

“Проговори на чист български, казва се Крис и е оператор. Работи с клуба. Е, пипнах му косата, че и приятели станахме дори”, разказа щастливият Азис.

Под поста му заваляха коментари.

Първи сред тях беше репортера на „Съдебен спор“ Жоро Игнатов.

„Като реклама на Бенетон сте“, написа той.

Други фенове предположиха, че ситуацията наистина може да ескалира като за предаването на Нана.

„Искам да пипна теб приятелю,,че ми липсваш някак си ❤️ Той е много интересен , но ще се слее с белите ми чаршафи“, пише Анита Мейзер.

„Пижо и Пенда 😉 Красива мартеничка сте!“

„Харизма. И двамата!“

Всъщност повечето фенове на Азис смятат, че няма нищо повече от приятелство между двамата мъже, защото малцина вярват, че имиджа, който си изгради Азис през годините е реален.

Той обаче държи да поддържа идеята, че има интерес към млади мъже и често се снима с различни приятели.

Блиц Новини
Математикът Калоян Гешев: Искам да стана учител

Кадри БТВ Нашите деца са повод за гордост в различни области от математика, химия, биология и където и да се появят обират първите места и медалите. Не един и два примера имаме вече за младежи, отдадени на науката и доста напреднали в материята, въпреки младостта си. Макар да е само …

Блиц Новини
Блага след рехабилитацията, подарък от Бригадата: Състоянието ми се подобри

Кадри БТВ Семейството на Благовеста и Християна, които видяхме в последния епизод на „Бригада нов дом“ спокойно си живеят в обновеното жилище. Един от най-сериозните проблеми, пред които семейството беше изправено, беше течът от тавана, който влизаше в кухнята. Благодарение на бригадата, тези мои тревоги престанаха, вече няма никакви течове, …

Hell's kitchen
Симона мечтае да бъде криминалист, сладкар и инвеститор

Кадри Нова ТВ Въпреки първоначалното впечатление, което остави и у зрители и участници Симона успя да обърне мненията за себе си. За два месеца ти научи адски много. Научи почти всичко, което можех да ти дам. С тези думи я изпрати шеф Ангелов от Хелс китчън и всички са съгласни …

error: Content is protected !!