fbpx

Пълен обрат с Валерия след целувката от Ергена

Блиц Новини

Кадри БТВ

Колкото повече напредват епизодите на най-романтичното риалити „Ергенът“, толкова падат и задръжките на участничките. Все повече от тях показват същността си, към което ги бута конкуренцията с останалите.

Дори момичета, доскоро смятани за скромни започнаха да вадят истинската си същност на повърхността.

Голяма промяна зрителите забелязаха най-вече у Валерия. Доскоро скромна и тиха, сега пое главната роля в скандалите. И тя се включи в групичката, оплюваща най-вече Пламена и Мони.

Ти ли ще ми обясняваш за красота и поддръжка, обръща се към екзотичната танцьорка. Я се осъзнай!

Пазиш се, но днес се отпусна, не й остана длъжна Мони.

Големите драми не подминават и някои от останалите по-напористи дами.

Изглеждат влюбени в Евгени секретарката Милица и каратистката Айлин. И двете болезнено ревниво преживяват неговите срещи с останалите и вниманието, което им обръща.

Те ще се изядат с парцалите, коментираха страничните наблюдателки Елисавет и Габи.

Валерия се превръща в главно действащо лице.

Валерия започва да ми става по-отблъскваща даже от Габриела. Габриела си я знаем, че даже понякога пуска майтапи + че коментира много точно. Докато тази уж добричка, възпитана и т.н, а с всеки епизод започва да става все по-злобна и непоносима + огромно самочувствие.
Много е досадна и отегчителна да я слушаме как говори само за кучета. Тая ще обича и уважава повече кучето си, отколкото мъжът и децата си, това е болест!

Зад миловидната физиономия на Валерия се крие едно злобно човече! Дано да греша но ще си покаже в следващите епизоди.

Да я маха тая Валерия… Не мога да я гледам… Харесвах я в началото, докато не видях в какво се превърна. Нямам думи.

От Габи и Елисавета очаквах простотия, тя си им е вродена, ОБАЧЕ тия двете Валерия и Айлин жестоко ме разочароваха. А в началото ги харесвах… Начинът по който Айлин се врътна и обърна гръб, след като Евгени й даде розата беше много показателен и на ергенинО хич не му се понрави, ако забелязахте… Само наведе глава… Кухи, ограничени, изкуствени лицемерки, с високо самочувствие…

Както са тръгнали нещата в имението, най-вероятно отново ще се стигне до ръкопашен бой, много войнствени и невъздържани дами има сред участничките.

БТВ
Служителка на МВР към Кънчев: Развенчах ли мита за блондинките?

Кадри: БТВ Експерт в администрацията на МВР седна в стола на богатството тази вечер. Преди това Мария Йосифова е била шеф на оперативна група за анализиране на веществени доказателства от местопрестъпления. След като се справи с първите пет въпроса, тя бе попитана: „Имена на какво в Древен Египет са Нефертари, …

Блиц Новини
Математикът Калоян Гешев: Искам да стана учител

Кадри БТВ Нашите деца са повод за гордост в различни области от математика, химия, биология и където и да се появят обират първите места и медалите. Не един и два примера имаме вече за младежи, отдадени на науката и доста напреднали в материята, въпреки младостта си. Макар да е само …

Блиц Новини
Блага след рехабилитацията, подарък от Бригадата: Състоянието ми се подобри

Кадри БТВ Семейството на Благовеста и Християна, които видяхме в последния епизод на „Бригада нов дом“ спокойно си живеят в обновеното жилище. Един от най-сериозните проблеми, пред които семейството беше изправено, беше течът от тавана, който влизаше в кухнята. Благодарение на бригадата, тези мои тревоги престанаха, вече няма никакви течове, …

error: Content is protected !!