fbpx
БГ звезди

кадри bTV: Павел Попандов обяви Георги Мамалев за вечно платен прислужник
Нищо не е останало от легендарното навремето трио НЛО, който завладя сърцата на България. На негово място сега има омраза и обиди.
Актьорът Павел Попандов се изказа с много грозни думи за колегата си от НЛО и “Оркестър без име” Георги Мамалев.

По bTV той го нарече “вечно платен прислужник” заради позицията му в подкрепа на директора на Народния театър Васил Василев.

Попандов е на другата страна в конфликта и е един от 5000 хора на културата и изкуството, които подкрепиха с подписка Александър Морфов.

В ефира на bTV направи и нещо още по-смело от това да обиди колегата си. Попандов призова зрителите да бойкотират Народния театър, докато директорът не бъде сменен. “Ходете на други театри, докато този проблем не бъде решен”, призова любимецът на публиката.

Попандов заяви, че директорът на театъра е завършил режисура в школата на Ахмед Доган.

Там се учат мурафети, заяви актьорът. „Забележете как попада в театъра!

Първи мурафет: намира си ракета носител, която да застане зад теб. След като каца на площадката почват другите мурафети да изгониш талантливите и непокорните да подплашиш податливите.

Третият начин е да повикаш на помощ вечно платените като Мамалев прислужници.

Тогава вече ти започваш да си казваш, че това ЕТ ти принадлежи и ти и ако не се подчиниш следва следното: вдигат те на мушка. Това съм го видял в театъра: Идва режисьора хикс и игрек, иска да направи следната пиеса, директорът казва „добре“, но без този, без тази без онзи. Точно от това се страхуват.“

„Театърът не е завод с поточна линия. Това сме го гледали във филма на Чарли Чаплин „Модерни времена“ и това ми напомня за един друг филм български „Да обичаш на инат“, където едно момче не можеше да приеме че учителят пее фалшиво“, посочи той.

Блиц Новини
Иван и Андрей се заядоха яко с „Българската Коледа”: Върхът на лицемерието!

кадри YouTube/Иван и Андрей Неофишъл „Българската Коледа” е връх на лицемерната благотворителност, това заяви продуцентският дует Иван и Андрей в своето предаване „Неофишъл”, което се излъчва в YouTube. Двамата буквално се нахвърлиха с остри коментари срещу най-известната дарителска кампания, но и на другите подобни, в които участват политици. Тезата на …

Блиц Новини
Дете с церебрална парализа получава уютен дом от Бригадата

Кадри БТВ Тази събота  „Бригада Нов дом“ ще направи сложен ремонт, за да подари удобен дом на лъчезарно момиче с церебрална парализа за нейните нужди. Това анонсираха от БТВ за предстоящия епизод на предаването. Герои в новия епизод са отново семейство със сложна съдба. Гергана сама се грижи за 18-годишната …

Блиц Новини
Фенките на „Ергенът” плачат: Алек, защото изгони най-свястната?

кадри bTV Зрителите са дълбоко разочаровани от развитието на ситуацията в „Ергенът”. След като Екатерина беше изненадващо изгонена от имението, в социалните мрежи заваляха коментари, които почти без изключение са отрицателни. Феновете на предаването са разочаровани и озадачени: „Ужас! Това беше една от дамите, които бях най-скромни, възпитани, тактични, красиви …

error: Content is protected !!