fbpx

Зрителите заподозряха Цвети в измама

Hell's kitchen

Кадри Нова ТВ: Мами ли Цвети зрителите като играе роля на невинно упорито момиче в Кухнята на ада?

Колоритното участие на врачанското момиче Цвети разделя мненията за представянето й в „Hell’s Kitchen„. Първоначално имаше забележки от страна на зрителите за външния й вид и детското поведение, но постепенно тя спечели доста от тях на своя страна.

Тя бързо спечели и благоразположението на шеф Ангелов.

Позитивна, усмихната и непринудена – това привлича симпатиите към нея и може би любопитството докъде би стигнал участник без никакъв опит в кухнята.

Справя се доста по-добре от тия с 20 години опит… А още е ученичка. Да не говорим, че вече един път мина на номинации и изкара вечерната резервация още първата седмица. Не играе сечено на никой, готви си, не им прави мръсно. Мен ме кефи. След 10-15 години ще е екстра , като готвач.

Браво браво Цвети невероятна душичка си милата страхотна си нямам думи красива и невероятна

Такова е общото мнение на хората, които симпатизират на Цветомира и я смятат за забавна. Други виждат преиграване в поведението на момичето, и че тя много добре знае кое се харесва и би спечелило симпатии към нея.

Зрителите започнаха да изпитват сериозни съмнения

Стига бе хора, вярно е че е млада ама май прекалено много вече започна да преиграва. Знае какво ще хареса зрителя и това му дава. Все пак говорим за готвене а не за актьорско майсторство. И Гичка беше душица но това момиче вече много преиграва дори и от към диалект.

Тази малката не разбирам театър ли играе или наистина е толкова неадекватна. Ако е само за пред камерата е адски добра. 🙂 Между другото нейното ризото изглежда супер.

Това клето девойче просто запълва позицията на уж природно талантливия народен герой, константна в сценария на предаването за радост на зрителите от село. Съмнявам се ризотото й, че и първо в живота, да става за ядене.

Блиц Новини
Папи Ханс и Натали Трифонова изригнаха срещу „маймуните” в шоубизнеса в България

кадри bTV След като са постоянно заедно в „Денсинг старс”, Папи Ханс и Натали Трифонова се събраха и в нейното предаване COOLt. Поводът беше новата песен на певеца, но същинската част от разговора беше на съвсем друга тема. Тя тръгва от пост в социалните мрежи, в който Папи заявява, че …

Блиц Новини
Обрат в „Денсинг старс”: Натали се показа с нов мъж до себе си

кадри bTV Една от най-добрите и хармонични двойки в „Денсинг старс” е Натали Трифонова и Димитър Стефанин. Но в следващото шоу те няма да танцуват заедно. Натали съобщи, че има нов партньор, или както се изрази самата тя, „нов мъчител”. Във видео с социалните мрежи синоптичката на bTV се появи …

Блиц Новини
Нападнаха „Бригада Нов дом” заради детски играчки

кадри bTV За епизода, в който „Бригада Нов дом” помогна на майката с тежка диагноза Благовеста и дъщеря ѝ Християна, предаването получи много висока оценка от зрителите. Не са малко обаче хората, които са озадачени и доста подразнени от един конкретен детайл от ремонта. След като започнаха да разчистват жилището …

error: Content is protected !!