fbpx
Блиц Новини

Кадри БТВ: Благой Георгиев се прегърна с ММА боеца Георги в Сървайвър 

Много зрители очакваха сериозен конфликт в новия сезон на „Сървайвър“. Двама от мъжете в него – Георги Валентинов и Благой Георгиев, имаха стари сметки за уреждане. Преди години ММА боецът предложи брак на Златка Райкова на сцената на „Като две капки вода“, а малко след това футболистът тръгна с нея и дори тя му роди дете. В свои интервюта Валентинов се изказваше лошо за Георгиев и поради тази причина се очакваше и в „Сървайвър да хвърчат искри помежду им.

Снощният епизод обаче показа, че двамата са заровили томахавката. Те са от племето на известните и имаха много тежка битка срещу съперниците им „Войни“. Двамата се представиха много силно, помагаха си постоянно, а често бяха улавяни от камерите да си говорят и усмихват помежду си.

Точката на дългогодишния им конфликт официално бе сложена в края на битката, която бе спечелена именно след индивидуална победа на Георги. По трасето до финала, докато вървеше на кокили, той често се подпираше на главата на Благой и други съотборници.

След като донесе успеха на своите с 10:8 ММА боецът прегърна футболиста и каза: „Слава на Господа. Посвещавам победата на семейството ми и на това, че мога да прощавам. Аз простих на Благой Георгиев! Тази победа е за всички левскари, всички старозагорци. За семейството ми, което много ми липсва. Майка ми, баща ми, двете ми малки племенници Виктория и Валерия. За всички приятели. Обичам ви много! Старая се във всеки един ден да бъда по-добър“, каза той.

Тук Благой Георгиев прегърна Георги и каза: „Ще му дам косата ми, че много ми я хареса“, явно визирайки, че при подпирането те често трябваше да се скубят.

След това двамата заедно с други от съотборниците им се хванаха на хоро послучай успеха.

В края на предаването пък на племенния съвет водещият на Сървайвър Ваня Джаферович попита Валентинов за отношенията им с Благой Георгиев, а той отговори замечтано:

„Всичко е точно. Той дойде като мъж, макар и след дълго време, извини ми се, изяснихме нещата.

А и в крайна сметка аз казах и в самото начало, че съм благодарен за въпросната ситуация, да не бъда по-подробен. Вече всичко е наред, мина доста време. В крайна сметка всеки човек заслужава и прошка. Не желая да влизаме повече навътре. Между мен и Благой вече всичко е точно. Заедно сме, подкрепяме се. Подадохме си ръка. „Сървайвър“ поставя и най-силните на колене във всеки един смисъл на думата. Аз вярвам, че Благой не е лош човек. На всеки един мъж жената е чувствителна тема. Той към онзи момент е решил да постъпи по онзи начин, сгрешил е, дошъл е при мен, подал ми е ръка, извини ми се, и аз  като един православен християнин съм му простил“.

Благой Георгиев също проговори за първи път по темата: „Каквото е трябвало да му кажа, съм му го казал на Жорката. Ние сме се разбрали. Не мисля, че тука е мястото да коментираме какво е станало. Аз винаги съм го чувствал близък и така си продължава и до ден-днешен. Така че да правим реклама на други хора тук в това предаване, няма смисъл. Това си е между нас двамата, не искам да занимавам двата отбора с глупости“.

В племето на известните назряват други два конфликта. Актрисата Снежана Макавеева и влогърът Стефан Попов-Чефо се отделиха от останалите и споделиха разочарованието си от готвачката Божана. Те добавиха, че съжаляват, че тя е придърпала към себе си Иван Булкин и Филип Буков.

Освен с Благой Георгиев искри в Сървайвър прехвърчат и между Георги Валентинов и Стефан Попов-Чефо, които вече няколко пъти спорят на по-висок тон.

Блиц Новини
Натали или Дара ще стане победител в Денсинг старс

Кадри БТВ Финалът в танцовото шоу Денсинг старс чука на вратата и наддаванията за двойката, която ще спечели този сезон започнаха. След ожесточена битка, на финал сили ще премерят Дара и Джими, Натали Трифонова и Димитър, д-р Неделя Щонова и Атанас, и олимпийската шампионка по карате Ивет Горанова и Тодор …

Блиц Новини
Само с един жест Маги стана победителката в „Ергенът”

кадри bTV С всеки следващ епизод на „Ергенът” интригата в предаването се заплита все повече. След като Надя остана без роза, момичетата са вече само четири, като една от тях, Йоана, е смятана за аутсайдер. Според зрителите и анализаторите на риалитито, тя вероятно още в следващия епизод ще последва най-добрата …

Блиц Новини
Голяма „звездна“ кавга в Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Непрекъснати скандали се вихрят в така наречения „звезден отбор“ на Хелс китчън. Доминиращото влияние, което Бони опитва да налага над останалите хич не им се харесва. До скоро Гърдева бе единствената, която опитваше да й се опълчи, но сега засегна и Гатьо, който й е люто обиден …

error: Content is protected !!