fbpx

Виктория Капитонова окупира всички телевизии в България

Кадър Нова и БТВ
Блиц Новини

Рускинята Виктория Капитонова, позната от Ергенът, е влязла във всички телевизии и публични канали в България. Кадър БТВ и Нова

Тя явно  няма намерение да излезе от тях.

В тазгодишните риалити формати има нашествие на така наречените инфлуенсъри. Най-се набива на очи рускинята, която присъства почти навсякъде, където има камери.

Виктория Капитонова стартира изявите си пред камера като готвачка в „Мастършеф“, където се представи добре и се справи със задачите.

След това зрителите се запознаха с други черти от характера й по време на първи сезон на романтимното риалити „Ергенът“. Там тя даде всичко от себе си за да се докопа до първото място.

Феновете на „Кухнята на ада“ не приеха радушно новината за нейното присъствие и в това предаване.

Писна ми от тази! Изпълзява във всяко предаване! Вече ме е страх да пусна телевизора 😉

Боже, къде ги намирате тези „звезди“ , докога ще ги въртите едни и същи? Аман от простотии….

Тая в реалния си живот се фука, че не готви и не обича, и само готова храна купува. Тук изведнъж стана готвачка… Всичко за пари и реклама…..

Изглежда организаторите на формата смятат, че зрителите вече са забравили, че Виктория участваше в Мастер шеф, тъй че е ясно, че може да готви .😀

Дали способностите на Виктория като готвачка ще изпъкнат на преден план или отново ще се завъртят интриги около нея ще видим.

Зрителите очакват следващото й участие да е при Билалов в „Стани богат“.

Все пак Виктория Капитонова разбираемо търси внимание на обществото, тъй като нейната основна професия е инфлуенсърстването.

Тя има нужда от славата и известността си, за да може да рекламира по-добре дейността си в каналите си в мрежата.

Преди време дори имаше скандал относно услугите, които тя предлага там и някои я обвиниха в измама, а и беше блокирана от Инстаграм.

Все пак не е ясно дали това постоянно пъхане в ефира на най-гледаните телевизии няма да и изиграе лоша шега и да има обратен ефект.

 

Блиц Новини
Орлин Горанов пусна снимка от казармата: Същият съм си!

Снимки профили ФБ Орлин Горанов пусна снимка от времето, когато е отбивал военната си служба и предизвика голям интерес. На нея се оказа не само той, а и големия Иван Лечев, с който са били заедно. Изнамерих една снимка на батко ви Орлин, преди около 110 години по време на …

Блиц Новини
Великден за 60 000 българи в Гърция

Кадри БТВ Традиционно няколкото почивни и празнични дни българите пътуват към съседни дестинации. Най-предпочитана е Гърция пък и не е далеч, особено за хората в Западна и южна България. 58 000 българи празнуват Великден в Гърция. Това каза в предаването „Тази сутрин“ директорът на Института за анализи и оценки в …

Hell's kitchen
Много любов даде Хелс китчън на участниците

Кадри Нова ТВ и снимки социални мрежи В шоуто на шеф Виктор Ангелов много момичета не си тръгнаха с голямата награда, но намериха любовта покрай готвенето. Освен любовта между Митко и Симона, която се разви пред очите на цяла България, в кухнята на шеф Ангелов е пламната и друга любов …

error: Content is protected !!