fbpx

Страховит инцидент в „Сървайвър“ с Филип Буков

Блиц Новини

Кадри БТВ

Гладът и изтощението в риалити формата за оцеляващи „Сървайвър“ си каза думата. Първият, който стигна до крайно изтощение се оказа Филип Буков, който при опит да се изправи припадна. Веднага на помощ се притекоха членовете на неговото племе в опит да помогнат и да го свестят.

Актьорът разказа за момента в който губи съзнание:

Не съм усетил да ми става лошо, не ми е гадно. Друг път като стана рязко ми прилошава. Моят спомен е, че си бях легнал, и че сънувам и в един момент в съня ми се появяват Божана, Благо и още някой, които ми крещят в лицето. От известно време сме на много малко количество храна и всеки път, когато се изправя ми се вие свят, но хващам се за нещо, изчаквам десетина-петнадесет секунди, оправя ми се кръвното и продължавам. Когато сме на игрите, удря ни адреналина и не усещам такъв тип проблеми, но няма друга причина освен храната.

Проблемът се оказа ниска кръвна захар, резултат от липсата на храна.

Филип се оказа един от малкото харесвани участници от племето на известните и доста зрители се притесниха за състоянието му.

Аз лично съм силно впечатлена от Филип. Това момче е много ерудирано, културно, внимателно, възпитано и според мен той няма да създаде никакъв проблем с никого. Той също така е спортен тип и си личи, че е силен и много добре подготвен физически. Момчето е младо, гледала съм го във филмите, в които е участвал – талантлив е и смятам, че напълно заслужава да спечели и искам в следващи сезон той стане водещ и да ни отърве от сричащия и викащия сърбин!

Каква е тази игра!? Глад и някакви мазохични състояния!?

Преди време името на Филип се спрягаше като „новия ерген“, но той се оказа в „Сървайвър“ – игра с доста повече предизвикателства и изпитания за волята на участниците.

 

БТВ
Готвач изхаби 3 жокера на въпрос за 2 бона, но после взе много пари

Кадри: БТВ Страхотна игра в „Стани богат“ направи готвачът в гръцки ресторант Николай Самоковлиев. Когато седна на стола той призна,че искал да разбие стереотипа, че хората от тази професия били глупави. След като стартира без проблеми с първите пет въпроса, той се справи и с шестия, който бе „От какво …

Блиц Новини
Всички участници в един епизод събира „Бригада нов дом“

Кадри БТВ Последният епизод всъщност ще е епизода за проглеждането, това, което всъщност е посланието на предаването, анонсира Мария Силвестър финалната история от „Бригада нов дом“. В него участие взимат всички семейства, на които бригадата помогна да си стъпят на краката. За проглеждането отвъд ограниченията, отвъд бариерите, отвъд всичко невъзможно, …

Блиц Новини
Йоана след „Ергенът”: Алек ме заблуди

кадри bTV Стюардесата Йоана, която отпадна от „Ергенът” на крачка от големия финал, заяви, че е била заблудена от Алек. Тя директно призна, че приятелят на майка ѝ е трябвало да го унижи при родителската среща, като го бутне в басейна, както е искал. Отвъд разочарованието, Йоана коментира, че Алек …

error: Content is protected !!