fbpx

Яна Маринова неузнаваема възхити България в Капките с Васко Жабата

БГ звезди

Кадри Нова ТВ: Любимата актриса Яна Маринова избухна в Капките под ритъма на Васко Жабата

Яна Маринова възхити България, но не с певческите си способности, а с уменията си в танците и то под ритъма на „Васко Жабата“, който за щастие не пя тя.

Втората вечер от новия сезон на „Като две капки вода“, в която участниците наистина дадоха всичко от себе си за да изградят образите, беше много забавна за публиката.

Въпреки, че бутона на късмета не бе милостив към петима от тях, които трябваше да сменят пола си справиха се и дори Владо Михайлов грабна победата в образа на Мадона.

Яна Маринова се раздаде на сцената и то не толкова в образа, който имитираше, а със заразяващото настроение при изпълнението на хита от това лято „Васко жабата“. Докато колегата й Керана се опитваше да се доближи до оригинала Яна не спря да танцува и то с видимо удоволствие.

Коментарите не закъсняха

Я Яна, много добре играе народни танци в Капките, да беше излязла на сцената. Зашеметяващ образ – всички играят, а това дърво.

Не харесвам Яна Маринова (чалга също), но тази вечер малко й завидях…заради свободата, която носи в себе си! Забавляваше се, без да й пука и така трябва! Браво, момиче!

Яна Маринова в Капките ме радва. Харесвам хора, които не се взимат насериозно. И момичето се постара, де.

Страхотна, не се взема на сериозно ! Фантастична жена ! Пожелавам и много успехи !

Въпреки, че с гласови данни не успя да очарова публиката, освободеното й и непринудено поведение ги грабна.

Това е едва втората вечер, колко ли изненади крие страхотна актриса като нея.

Тя е любимка както на зрителите в киносалоните, така и в театъра.

Яна Маринова е една от най-обичаните актриси в България, защото е изключително искрена и звучи неподправено и невинно дори, когато това, което говори не се харесва на обществото.

Преди дни тя буквално разголи душата си във видео за новия си филм.

 

Блиц Новини
Алек Младенов: Не ме интересуват мненията на хората

Кадри БТВ От както стана ясно решението на Алек Младенов да не избере нито една от двете дами го разкостиха откъде ли не. От социалните мрежи го заливат коментари, както и гости, поканени в телевизията да му искат обяснение. Какво направи бе брат? Изглеждаше, че направи всичко това заради майка …

Блиц Новини
Ергенът Алек Младенов: Съвестта ми е чиста

Кадри БТВ Голяма изненада поднесе Алек Младенов с решението си да не избере нито една от двете претендентки за сърцето му. Зрителите са шокирани, но най-вече дамите, които най-малко са очаквали този развой на събитията. Алек се сбогува с двете дами с емоционално видео, в което поотделно благодари и на …

Hell's kitchen
Камелия щастлива, Чоткин спечели Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Лъчезар Чоткин е името на големият победител в сезон 6 на „Хелс Китчън“. Той успя да се пребори със Станислав Димитров и спечели голямата награда от 100 000 лева. Шеф Виктор Ангелов се обърна към двамата в присъствието на неговите су-шефове, родителите и близките на финалистите и …

error: Content is protected !!