fbpx
БГ звезди

кадри bTV

Сашо Кадиев и Николаос Цитиридис са в бясна конкуренция кой от двамата е по-забавния водещ. Двамата си правят постоянно номера, поставят се в нелепи ситуации и измислят виртуозни обиди по адрес един на друг. Цитиридис се появи като гост в петък преди обед в предаването на Сашо и Деси Стоянова, за да анонсира завръщането на късното си токшоу в ефир.

„Ще дойде да го сгъна това гиросче“, така Кадиев анонсира интервюто Николаос. Той пък се появи изненадващо по-рано в предаването, докато течеше съвсем друг сегмент. „Това са гръцки бежанци, дали сме им тука убежище“, коментира сина на Катето Евро.

Сашо обаче има защо да се ядосва на Николаос. Преди време Цитиридис се появил в представление на Кадиев на сцената. Комикът и колегите актьори на Сашо се уговорили да го изненадат по този начин в спектакъла „Горката Франция“. Така Цитиридис нахлул на сцената и се започнала импровизация, която няма нищо общо с действието в пиесата. Ефектът обаче бил много смях за публиката, която нямала изобщо представа какво се случва.

Николаос също се закачаше с Кадиев по време на интервюто, като каза, че Сашо си почива дори когато е в ефир. „Опитвам се на нещо да ви науча“, отвърна актьорът, който не веднъж е казвал, че не харесва прекалено сериозните работохолици.

Цитиридис разкри, че отпадналите участнички от „Ергенът“ задължително ще гостуват в шоуто му, което този сезон е под наслов „Вдигаме нивото“. „С тези участнички със сигурност ще вдигнете нивото“, изкоментира със жлъч Сашо Кадиев.

БТВ
Въпроси за Ботев и Яворов спряха участници в „Стани богат“

Кадри: БТВ Солидна игра в „Стани богат“ направи специалистът по естетична дерматология Илина Панова. Тя стартира снощи, а днес продължи от въпрос за 1500 лева. „Кои два града свързва дългият 7845 метра мост Йоресунд?“ – Осло и Тампере, Малмьо и Копенхаген, Рига и Талин или Рейкявик и Торсхавн, я попита …

Блиц Новини
Люси Иларионов: Веско Маринов вися на въже заради клип

Кадри ютуб „При ТоТо“ и видеоклип Веселин Маринов Режисьорът Люси Иларионов е пълен с истории покрай снимането на клипове на родни звезди. извади на показ някой пикантни детайли от кухнята на поп фолка. Продуцентът отрязал големите фолк звезди от лекия жанр Eмилия и Ивана, без да му мигне окото. Това …

БТВ
Именикът проф. Георги Рачев с лоша прогноза

Кадри БТВ Вчера бе един от най-големите църковни празници. Християните почетоха името на свети Георги, а също и деня на храбростта. Професор Георги Рачев в типичния си стил разказа за произхода на името си, какво означава и къде се почита. Свети Георги е много интересен светия. Той може би е …

error: Content is protected !!