fbpx

Ергенът забрави Джия като видя Габи и е готов за Дубай

Блиц Новини

Кадри БТВ

Широката публика успя да се запознае с най-новите и подбрани участнички във втори сезон на „Ергенът“. Феновете вече имат мнение за дамите, благодарение и на индивидуалните разговори, които Евгени проведе с някои от тях.

Една нахъсана дама влезе със заявка, че тя ще бъде избраницата накрая и това е Габи от Пловдив, която представи себе си като инфлуенсър. Макар външно тунингована, сплетните и интригите, които започна още с влизането си не направиха добро впечатление.

Евгени покани Габи на среща и двамата решиха да обсъдят кой къде мечтае да отиде. Красавицата сподели, че иска да посети Дубай, но полетът бил прекалено дълъг и това е проблем за нея. Другата й мечта е да отиде в Япония.

Аз с актьорските си умения се правя на срамежлива, обясни тя как е провокирала неговото внимание и последва стойностен разговор между двамата.

Малко ти мен така да ме забавляваш. С тази молба се обърна дамата към Евгени. Аз много примерно обичам да пътувам, да обикалям. В Япония не съм била, но там ще отидем заедно. Имам си още няколко места, където искам да отидем ама така шъ видим. Мисля да отидем може би в Дубай, обаче полета ми е проблем, много време е.

До Япония е още повече, обясни й Евгени.

Така ли? Но до Япония поне ще си струва. Кой може да се похвали, че е ходил, всички ходят в Дубай.

Ако не си направиш селфи там не се брои, че си бил, подхлъзна я ергена.

Още с първи епизод проличаха характерите на някои от дамите и за разлика от миналия, когато имаше един кратък момент на адаптация, сега всичко си показаха и разказаха. Очакваме да разгърнат таланти и способности в общуването и напред.

Блиц Новини
Крисия призна защо три години кариерата ѝ е била на пауза

кадри Нова телевизия Крисия пусна нова песен след 3 години пауза и се появи по Нова телевизия за да каже къде се е губила толкова дълго. Певицата не даде много ясен отговор, но от думите ѝ се разбра, че просто много е внимавала да не сбърка с изборите, които трябва …

Блиц Новини
Всички сме в грешка! Проф. Мурдаров каза истинското значение на думата „нелицеприятен”

кадри БНТ Думата „нелицеприятен”, която се използва доста често от много хора, изобщо не значи това, което те си мислят. Това изненадващо разкритие направи езиковедът и преводач проф. Владко Мурдаров по БНТ. При поредното си гостуване при Георги Любенов беше категоричен, че тази дума изобщо не е синоним на „грозен”. …

Блиц Новини
Доста момичета в „Ерегенът” си имали гаджета отвън, разкри Екатерина

кадри bTV, YouTube/Надкаст Не само една, а няколко кандидатки за сърцето на Алек трябваше да бъдат изгонени от „Ергенът” служебно. Това разкри отпадналата Екатерина. Тя на практика потвърди, че в имението бързо се е разбрало, че Габриела  и Памела са сестри, преди това да беше разкрито официално от продукцията. Екатерина …

error: Content is protected !!