fbpx

Нова забива БТВ: Hell’s Kitchen изкърти „Сървайвър“ на старта

Блиц Новини

Кадри Нова ТВ

В момента върви бясна надпревара между телевизиите за зрителски интерес. БТВ вдигна летвата с Ергенът“ и „Сървайвър“, но Нова телевизия не изостава. Голямата им конкуренция е готварското шоу Hell’s Kitchen, което според зрители има много повече екшън и стрес за участниците от „Сървайвър“.

И в двете предавания се води битка за оцеляване и целта е най-добрите да стигнат до финал. Безкомпромисният шеф Ангелов започна чистката на участници, които рано се предадоха и не успяха да се впишат сред колегите си.

Аплаузи за подбора и участниците ,като изключим “звездите😂”! Аплаузи и за шеф Ангелов много силно начало със сърце и душа !

Кухнята е много сурова среда не е за всеки иска се да имаш силна психика, и много силен характер за да оцелееш там,казвам ви го от личен опит.

Единствената прилика между форматите е присъствието на „звезди“, което пък дразни зрителите. Отново присъстват физиономии, които просто прескачат от предаване на предаване, но винаги се бутат да са пред очите на хората. Финалистката от първи сезон Виктория Капитонова отново цъфна на екран.

Тъкмо бяхме позабравили горчивия спомен от представянето й в „Ергенът“ и ето появи се да готви. Дано този път остави злобата си в къщи, защото се нагледахме на интриги и сплетни преди няколко месеца.

Блиц Новини
Магдалена, Валерия и Екатерина неразделни след „Ергенът“

Кадри социални мрежи Постъпката на последният Ерген сплоти отхвърлените дами. Много тежки мигове преживяха финалистките в „Ергенът“ 3 след като стана ясно, че нито една от тях не е спечелила любовта на Алек Младенов и тяхната приказка не завърши с пръстен. Голямото разочарование бе изписано на лицата им и до …

БТВ
Божидара: Това, което правите е достойно за възхищение

Кадри БТВ От порутен от влагата дом с мухъл навсякъде „Бригада нов дом“ направи едно приветливо и удобно жилище за Божидара и нейната майка. Много вещи и никакво пространство в апартамента, в който е принудена да се придвижва незрящата Божидара завариха от бригадата и се заеха веднага с разчистването му. …

Блиц Новини
Кадиев към Ерген № 3: Защо ти трябва при жива майка да се жениш?

Кадри БТВ и социални мрежи Неочакваният край на романтичното риалити „Ергенът“ предизвика множество коментари. Много хора осъдиха Алек Младенов за решението, което взе да не се обвърже с нито една от останалите две фаворитки и особено начина, по който го направи. Той им каза своето решение чрез видео, без да …

error: Content is protected !!