fbpx

18-годишна участничка в Hell’s Kitchen грабна сърцето на шеф Ангелов и зрителите

Hell's kitchen

Кадри Нова ТВ

Феновете на шеф Ангелов и неговата „Кухня на ада“ дочакаха старта на новия сезон, пълен с изненади и интересни участници. Коментарите започнаха още с представянето им. От самото начало двама души се откроиха от масата засега непознати все още кандидат-шефове.

Цвети от Враца грабна зрителите с непринуденото си поведение и чиста душа. Тя е едва на 18 години и е най-малката сред всички. Късметът й я гмурна в дълбокото още със старта на предаването, получи номинация и трябваше да ръководи вечерна резервация с непознати засега за нея колеги. Момичето се справи добре за крехката си възраст и никакъв опит и като че ли става любимка както на шеф Ангелов, така и на зрителите.

Сладурана , която се опитва поне нещо да научи и да направи, за разлика от ,,Мишелинките“. 😉

Хаха на Шамандура!!! Ей кефят ме тия младежи поне нещо издадоха!!! Сладко момиче дано да продължи напред !!!

Успех на това момиче, което не се притеснява да бъде себе си.

Е и аз я харесвам!Малко ми трябват субтитри,че аз пък съм от Варна,но се забавлявах с това съкровище.Може и да е скрита лимонка. Познавам момичета ,които въпреки простоватото си държание и изказ са перфектни съпруги и майки,хайде да не съдим с лошо….

Разбира се има доста негативни коментари засягащи външен вид, диалект, произход на които по никакъв начин няма да обърнем внимание. Цвети, както и Виктор от Варна имат равен шанс със всички останали и какво могат ще покажат и двамата.

Виктор е уникален човек!Израснали сме заедно, учили сме заедно и наистина е много стойностен човек и голям добряк.Не съдете хората без да ги познавате!
А дали е гей или не, не е ваша работа!
Там е за да покаже какво може,както и да научи много.

Изглежда сериозно и добро момче! А, какъв е личният му живот не ни интересува! Важното е да си върши работата добре!

Изненадата на сезона е отбор „Известни“, който влезе в състезание с участниците и спечели първата битка. Не всички имат кулинарни умения и отношението към тях би трябвало да е същото както с така наречените „непознати“ участници, които са преминали кастинг и са стигнали до този етап.

Блиц Новини
Емоционален финал на „Бригада нов дом“

Кадри БТВ Зрителите се сбогуваха емоционално с „Бригада нов дом“. Снощи бе излъчен последният за този сезон епизод, отново много силен и изпълнен с емоции, докосващи сърцата на мнозина. Бригадата с помощта на множество доброволци направи един удобен и уютен дом за незрящата Божидара и нейната майка. Новата бригада под …

Hell's kitchen
Деца от общността я разплакаха: Како Бони, направи ни известни!

кадри Нова телевизия Певицата и най-одумван звезден участник в „Хелс китчън” Бони направи нещо невероятно за четири момчета от ромската общност, които мечтаят да станат известни музиканти. Тя ги срещнала случайно да просят, а след като разбрали от кого са поискали пари, те веднага я помолили: „Како Бони, направи ни …

Блиц Новини
Батков: Чужденци ритат за 500 евро, наши футболисти стават като Георги Семерджиев

кадри БНТ В българското футболно първенство има чужденци, които играят за 500-600 евро заплата, българи за толкова не можеш да хванеш, това заяви по БНТ Тодор Батков като представител на обществения съвет към БФС. В предаването на Георги Любенов той описа много драматична картина на това, което се случва с …

error: Content is protected !!