fbpx

Бойна екскурзоводка уплаши Билалов, мъжа си и цялата публика на “Стани богат”

Блиц Новини

кадри bTV

Ярката с присъствието си екскурзоводка Ина Тонина предизвика истински фурор в “Стани богат”, не толкова с резултата си в играта, а с историите си. Оказа се, че тя е била е треньор по джудо и е първият български състезател на световно по джуи джицу. “Много се биех като дете, бях училищен боец. Даже е смешно сега, съучениците ми с това ме помнят. Трябваше да канализирам някъде тази енергия”, така обясни спортната ветеранка ориентирането си към бойните изкуства.
Част от детството си Ина Тонина прекарала в Либия, където баща ѝ е бил треньор на националния отбор на страната по вдигане на тежести. Тогава се зародила любовта ѝ към екзотичните страни и народи.

Един от най-интересните моменти от участието на екскурзоводката беше нейно признание, че влязла в ролята на бодигард по време на пътуване с туристи в Рим. С опитното си око тя забелязала, че точно пред Колизеума джебчии са наобиколили туристите и са успели да задигнат парите на един от тях. “Ама видях, че едната подава парите на другата джебчийка отзад и хванах втората”, разказа Тонина.

“Натупа ли я?”, попита водещият Михаил Билалов. “Да, стана зрелищно”, отвърна явно доволна от себе си майсторката на бойни изкуства.

Ина Тонина показа на какво е способна в живота, когато Билалов се опита да включи съпругът ѝ Антон в обсъждането на един от отговорите. Мъжът заговори, но бойната екскурзоводка го накара да замлъкне без дори да се обръща, само с един жест. Категоричността на джудистката респектира всички.

За съжаление, българката с ярка персона си тръгна от играта само с 500 лева, след като не заключи нито една от спечелениете суми и изгоря на въпрос са 5000 лева, свързан с участието на Исак Нютон в политиката.

Hell's kitchen
Деца от общността я разплакаха: Како Бони, направи ни известни!

кадри Нова телевизия Певицата и най-одумван звезден участник в „Хелс китчън” Бони направи нещо невероятно за четири момчета от ромската общност, които мечтаят да станат известни музиканти. Тя ги срещнала случайно да просят, а след като разбрали от кого са поискали пари, те веднага я помолили: „Како Бони, направи ни …

Блиц Новини
Батков: Чужденци ритат за 500 евро, наши футболисти стават като Георги Семерджиев

кадри БНТ В българското футболно първенство има чужденци, които играят за 500-600 евро заплата, българи за толкова не можеш да хванеш, това заяви по БНТ Тодор Батков като представител на обществения съвет към БФС. В предаването на Георги Любенов той описа много драматична картина на това, което се случва с …

Блиц Новини
Маги Халваджиян: Медиите набиват мантрата, че в България няма нищо честно

кадри Нова телевизия Шоу като финала на „Като две капки вода” в „Арена София” не е правено не само в България, но и в света, това заяви Магърдич Халваджиян в сутрешния блок на Нова телевизия. „Най-големите ми притеснения бяха, че от телевизионно шоу ще се превърне в концерт. Но на …

error: Content is protected !!