fbpx
Блиц Новини

Кадри: БТВ

Николаос Цитиридис се завръща на екран този петък (24 февруари). Той е в почивка, продължила почти два месеца, след като последното издание на шоуто му по БТВ бе в новогодишната вечер.

От тогава тръгнаха много спекулации кога и как ще се завърне Николаос в ефира, а според някои информации в медийното пространство шоуто дори падаше изцяло.

Все пак Цитиридис ще бъде на екран веднъж в седмицата – всеки петък. Днес от шоуто обявиха голяма промяна, свързана с бенда му.

Той ще има нова певица – победителката в „Гласът на България“ Жаклин Таракчи. Любопитното е, че тя все още е ученичка – в 12-ти клас. Жаки бе от отбора на Дара. Таракчи гостува на Николаос на 5 декември, малко след като спечели деветия сезон на риалитито за пеене. Тогава Николаос й каза, че му е била фаворит още от началото на предаването.

Досега вокалистка на бенда бе Прея, която беше всяка вечер до водещия. „Благодарим на Прея за чудесните четири сезона с нас!“, написаха в социалните профили на шоуто.

Решението по всяка вероятност е взел самият Цитиридис, тъй като през новия седми сезон на своето предаване той влиза освен в ролята на водещ и сценарист, и на креативен продуцент.

Шоуто ще трае един час. В първото му издание този петък ще има две интервюта, обявиха от екипа.

Първото ще бъде с легендарния български футболист и кандидат за президент на БФС Димитър Бербатов. След него в студиото ще влезе и Евгени Генчев, който е главно действащо лице във втория сезон на риалитито „Ергенът“. Тогава той вече ще е познат на широката аудитория, тъй като предаването му стартира на 21 февруари (вторник).

Блиц Новини
Маги Халваджиян: Медиите набиват мантрата, че в България няма нищо честно

кадри Нова телевизия Шоу като финала на „Като две капки вода” в „Арена София” не е правено не само в България, но и в света, това заяви Магърдич Халваджиян в сутрешния блок на Нова телевизия. „Най-големите ми притеснения бяха, че от телевизионно шоу ще се превърне в концерт. Но на …

Блиц Новини
Учител шокира Ники Кънчев в „Стани богат“ с признание за бабата на жена му

Кадри: БТВ Учител по история и философия в столично училище се устреми към стоте бона в „Стани богат“. След като седна в стола на богаството, Найден Върбанов не се поколеба да разкрие защо е решил да опита късмета си. „През лятото с бабата на съпругата ми гледахме предаването, и тя …

Блиц Новини
Алек Младенов: Не ме интересуват мненията на хората

Кадри БТВ От както стана ясно решението на Алек Младенов да не избере нито една от двете дами го разкостиха откъде ли не. От социалните мрежи го заливат коментари, както и гости, поканени в телевизията да му искат обяснение. Какво направи бе брат? Изглеждаше, че направи всичко това заради майка …

error: Content is protected !!