fbpx
БГ звезди

кадри bTV, БНТ

Бившата съпруга на актьора Васил Драганов се появи в bTV за да разкаже своята история в публичния скандал, който тече в медиите. Андреа Драганова поиска на първо място прошка от децата си, които ще понесат травми от взаимните обвинения между майка им и баща им. Тя призна, че много се е колебала изобщо дали да се появи по телевизията. Андреа разкри, че дъщеря ѝ я е молила да не отива в bTV, но тя е предпочела все пак да го направи, за да каже истината.

Андреа обаче се съобрази с друго желание на децата си и не разкри подробности за домашното насилие, в което обвинява бившия си мъж. Дъщеря ѝ вече е тормозена от съученици с неудобни въпроси. Тя обаче не скри, че в уж безобидното интервю на Васил Драганов за БНТ, той е казал откровени лъжи.

“Бях публично разстреляна”, заяви Андреа Драганова. Тя благодари на журналистката от БНТ Люба Пашова, че не е позволила Васил Драганов да каже по-лоши неща да нея в ефир.

Водещата на bTV Диана Любенова подсили драмата, като пусна архивен запис от рубриката “Менделсон” в който семейството гостува през 2018 година като пример за голяма любов и успешен брак. Във архивното видео актьорът Васил Драганов нарича жена си “хубава сърничщка”.

Андреа Драганова разказа, че е била безумно влюбена в мъжа си, заяви, че още се възхищава на таланта му на сцената и на екрана. “Той ме засипа в последните дни със снимки, на които сме щастливи и после ми заби нож в гърба”, каза тя. Драганова каза също, че най-много е разочарована, че разколебава доверието в децата си. Тя разказа, че синът ѝ е бил дистанциран, защото дълго време е крит от майка си. Сега връзката трябва да се изгражда наново.

БТВ
Известна манекенка препъна общинарка в „Стани богат“

Кадри: БТВ Епизодът тази вечер в „Стани богат“ стартира с продължението на играта от вчера на Любка Любенова от Хайредин. Тя е старши специалист в администрацията в общината и отговаря за социалните проекти и хората в нужда. Днес заключи 2000 лева като втора сигурна сума, а въпросът за нея бе …

Блиц Новини
Сашо Кадиев се издъни жестоко пред годеницата си Ивелина Чоева

кадри bTV, Инстаграм/Александър Кадиев Сашо Кадиев буквално превзе студиото на „Преди обед” в четвъртък. Той нахлу в студиото, докато се коментираше „Ергенът” и буквално открадна шоуто. Емоцията да се върне в предаването, което е водил над 10 години, обаче му дойде в повече. Той допусна огромна грешка и провали много …

Hell's kitchen
Никол: Знаех си, че аз съм най-добрата

Изгонената от Хелс китчън Никол представя себе си със самочувствието, че е спечелила формата. Въпреки множеството издънки, които направи вътре, това не е повлияло на преценката й за самата нея. Знаех си, че аз съм най-добрата, каза за себе си тя, въпреки, че сама се опроверга като сподели, че няма …

error: Content is protected !!